ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ»

Στις 16-7-2024 διακινήθηκε μέση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προς όλες τις δομές/υπηρεσίες του Οργανισμού ανακοίνωση της "Ενωτικής Συνεργασίας" αναφορικά με το υπό διαβούλευση ν/σ του Υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης». 
Οι κάτωθι υπογράφοντες υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της "Ενωτικής Συνεργασίας' στις εκλογές του 2022, ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δηλώνουμε απερίφραστα ότι ουδέποτε ερωτηθήκαμε, ούτε λάβαμε γνώση του περιεχομένου της διακινηθείσας ανακοίνωσης, προτού αυτή αποσταλεί.
Σε κάθε περίπτωση ουδείς εξ’ ημών είναι αντίθετος με το κύριο σώμα του ν/σ και η όποια προσωπική επιμέρους διαφοροποίηση ή άποψη θα κατατεθεί στις γενικές και τοπικές συνελεύσεις, καθώς και στη διαβούλευση.
Περαιτέρω εξουσιοδοτούμε το ΔΣ του Συλλόγου των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ όπως δημοσιοποιήσει την παρούσα στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου προκειμένου να λάβουν γνώση το σύνολο των εργαζομένων. 

Με εκτίμηση, 

ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σχόλια