ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου στη έκτακτη συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε με κύριο θέμα συζήτησης το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης» έθεσαν τον προβληματισμό τους για το σχεδίου νόμου και έθεσαν το εξής χρονοδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων.
Όσοι συνάδελφοί έχουν παρατηρήσεις επι συγκεκριμένων άρθρων του σχεδίου νόμου μπορούν να τις στείλουν μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο mail του Συλλόγου silogos@okana.gr.
Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνεδρίαση των τοπικών συμβούλων με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου όπου θα συζητηθούν οι προτάσεις που θα έχουν τεθεί. Στο μεσοδιάστημα καλούνται τα μέλη των τοπικών συμβουλίων να ενημερώσουν τους συναδέλφους σχετικά με το σχέδιο νόμου.
Την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Υπηρεσιών του Οργανισμού θα πραγματοποιηθεί τοπική συνέλευση.
Θα ζητηθεί επίσης συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τον υφυπουργό Υγείας κ. Βαρτζόπουλο πριν το τέλος της δημόσιας ηλεκτρονικής διαβούλευσης του σχεδίου νόμου.

Σχόλια