Γενική Συνέλευση για να συζητηθεί η δημιουργία του «Εθνικού Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων» (Ε.Ο.Π.Α.Ε.)

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα μετά την εξαγγελία για την δημιουργία Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Εθνικός Οργανισμός Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων» (Ε.Ο.Π.Α.Ε.), στον οποίο εντάσσονται και με τον οποίο θα διαλειτουργούν, όλοι οι εγκεκριμένοι οργανισμοί και φορείς θεραπείας, άρα και ο ΟΚΑΝΑαποφάσισε την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Υπηρεσιών του Οργανισμού.

Θα έχει προηγηθεί την ίδια ημέρα συνάντηση με την Διοίκηση του Οργανισμού για το θέμα και έχει ήδη ζητηθεί συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό Υγείας και εκκρεμεί η οριστικοποίηση συγκεκριμένης ώρας και ημέρας.
Τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν Γενικές συνελεύσεις σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα κτλ. (οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν προσεχώς μετά από συνεννόηση με τους τοπικούς συμβούλους)
Τέλος, αποφασίστηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου να ζητήσει από τις Διοικήσεις των όμορων σωματείων του χώρου να οριστεί κοινή συνάντηση τις αμέσως προσεχείς ημέρες για να συζητηθούν τα νέα δεδομένα στο χώρο.

Σχόλια