ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΙΔΟΧ ΣΕ ΙΔΑΧ

Σε συνέχεια της συνάντησης που οργάνωσε την Πέμπτη 29 Ιουνίου στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ το Δ.Σ. του Συλλόγου μεταξύ του νομικού συμβούλου του Συλλόγου και τους συναδέλφους που απασχολούνται στον Οργανισμό με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (επικουρικοί, ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ) σχετικά με την δικαστική διεκδίκηση μετατροπής των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου οι νομικοί σύμβουλοι έδωσαν  οικονομική προσφορά που μπορείτε να δείτε στα υπηρεσιακά mail των δομών.

Να σημειωθεί ότι όσοι συνάδελφοι, ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στη δικαστική διεκδίκηση (μέσω των νομικών συμβούλων του Συλλόγου) μετατροπής των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου θα πρέπει να είναι μέλη του Συλλόγου.

Στα υπηρεσιακά mail των δομών επίσης θα σταλούν τα έντυπα που θα πρέπει να συμπληρώσουν, όσοι συνάδελφοι προχωρήσουν στη δικαστική διεκδίκηση. Τα έντυπα πρέπει να σταλούν συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα με γνήσιο της υπογραφής στις Κεντρικές Υπηρεσίες μέχρι το αργότερο την Παρασκευή 28 Αυγούστου με την ένδειξη «Για τη δικαστική διεκδίκηση μετατροπής της εργασιακής σχέσης από ΙΔΟΧ σε ΙΔΑΧ» και ονοματεπώνυμο.

Η ίδια καταληκτική ημερομηνία είναι και για την πληρωμή.


Σχόλια