Σχετικά με τη δικαστική διεκδίκηση μετατροπής των συμβάσεων ΙΔΟΧ σε ΙΔΑΧ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουνίου στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ η συνάντηση που οργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου μεταξύ του νομικού συμβούλου του Συλλόγου και τους συναδέλφους που απασχολούνται στον Οργανισμό με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (επικουρικοί, ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ) σχετικά με την δικαστική διεκδίκηση μετατροπής των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.

Οι συνάδελφοι, που είναι μέλη του Συλλόγου και ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στη δικαστική διεκδίκηση (μέσω των νομικών συμβούλων του Συλλόγου) μετατροπής των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου θα πρέπει μέχρι το αργότερο την Τρίτη 4 Ιουλίου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας σχετικό Mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου silogos@okana.gr , που να αναγράφουν το ονοματεπώνυμό τους, τη δομή που εργάζονται, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και προσωπικό mail.

Στη συνέχεια θα υπάρξει νέα ενημέρωση από τον Σύλλογο για τις περαιτέρω κινήσεις που θα πρέπει να προβεί κάθε ενδιαφερόμενος/η, καθώς και για το κόστος, αφού το τελευταίο εξαρτάται από τον αριθμό των ενδιαφερομένων, όπως ρητά αναφέρθηκε στη χθεσινή συνάντηση από τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου.

Σχόλια