ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΑΜΜΟΣ». Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί πέρα από τα προβλήματα της καθημερινότητας , να διασκεδάσουμε να χορέψουμε μέσα σε ένα πολύ ωραίο χώρο με ευχάριστη ατμόσφαιρα . Παρόμοια εκδήλωση είχε να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος από το μακρινό 2007. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Θεοχάρης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν τα δώρα τόσο για το σύνολο των μελών του Συλλόγου όσο και για τους παρευρισκόμενους που είχαν αγοράσει προσκλήσεις.

Τα δώρα τα κέρδισαν οι παρακάτω συνάδελφοι.:

10 δωροεπιταγές PUBLIC των 50 ευρώ η κάθε μία

1. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

2. ΠΑΠΑΤΖΕΛΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

3. ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

4. ΓΡΙΒΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

5. ΠΛΟΥΜΙΔΑΚΗ ΑΝΝΑ

6. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

7. ΓΕΛΑΣΗ ΕΛΕΝΗ

8. ΛΑΓΙΩΤΗ ΙΟΥΛΙΑ

9. ΚΟΚΚΟΒΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Το δώρο που αφορά δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό στον ξενώνα “VENETULLA MANSION B&B”, ένα γεύμα ή δείπνο για δύο άτομα στο μεζεδοπωλείο «ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ», μια εν πλω περιήγηση για 2 άτομα στη λίμνη της Καστοριάς και δωρεάν είσοδο για δύο άτομα στο «Σπήλαιο Δράκου της Καστοριάς» κέρδισε η 
ΜΕΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Το δώρο που αφορά 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό στο ξενοδοχείο 4 αστέρων «AFKOS GRAMMOS HOTEL RESORT» στο Νεστόριο Καστοριάς κέρδισε η ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΝΑ

Το δώρο που αφορά ένα γεύμα ή δείπνο στον πολυχώρο «ΤΡΟΧΑΛΙΑ» στο Μαρούσι Αττικής κέρδισε η ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Οι δωροεπιταγές θα σταλούν στις δομές που εργάζεται κάθε συνάδελφος.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ στη νέα σελίδα που έχει ανοίξει, στο ίδιο πνεύμα σφυρηλάτησης της ενότητας και των σχέσεων των μελών του Συλλόγου θα συνεχίσει την οργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων για να δώσει τη δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό συναδέλφων να συναντηθούν, να συνομιλήσουν και να διασκεδάσουν από κοντά για να αντιστρέψει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια αποξένωσης των συναδέλφων μεταξύ τους εξαιτίας του διασκορπισμού αυτών σε πολλές δομές ανά την Ελλάδα. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα να συναντήσουν τους νέους συναδέλφους που έχουν έρθει στον Οργανισμό τα τελευταία χρόνια με τους οποίους δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο εντός όσο και εκτός ΟΚΑΝΑ.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται σε όλους και όλες για μια ακόμη φορά Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους

……και οι εκπλήξεις συνεχίζονται.



Σχόλια