ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

 Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι εξασφαλίστηκαν επιπλέον δώρα τα οποία και  θα κληρωθούν στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι 5 Φεβρουαρίου 2023 στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΑΜΜΟΣ» στον Άλιμο

Συγκεκριμένα θα κληρωθούν:

 10 δωροεπιταγές PUBLIC αξίας 50 ευρώ η κάθε μία. Οι δωροεπιταγές θα κληρωθούν ηλεκτρονικά την ημέρα της εκδήλωσης και θα συμμετέχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ.

Επιπλέον, το Δ.Σ του Συλλόγου εξασφάλισε για όσους προσέλθουν στην εκδήλωση  τρεις προσφορές. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν οι αριθμοί που αναγράφονται στις προσκλήσεις της εκδήλωσης.

****************************************************************************

 1ο δώρο

-Διαμονή για 2 άτομα για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στον Ξενώνα «VENETULA MANSION B&B»

Το Αρχοντικό της Βενετούλας, βρίσκεται στην παλιά γειτονιά του Ντολτσό και στεγάζεται σ’ ένα παραδοσιακό νεοκλασικό κτίριο που προσφέρει εξαιρετική θέα στη λίμνη.
Διαθέτει μοναδικά δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, διακοσμημένα με φυσικά χρώματα και παραδοσιακή επίπλωση.
Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους παίρνοντας το πρωινό τους δίπλα στην ξυλόσομπα της τραπεζαρίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη ηλιόλουστη βεράντα με τραπέζια.

-Ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στο μεζεδοπωλείο «ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ»

Μία εν πλω περιήγηση για 2 άτομα με το καραβάκι «ΟΛΥΜΠΙΑ»

Με το καραβάκι «ΟΛΥΜΠΙΑ» έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης και την πόλη της Καστοριάς, που μέσα από την εν πλω περιήγηση κάνοντας τον «μικρό γύρο» της λίμνης μπορείτε να θαυμάσετε τους παραδοσιακούς οικισμούς της πόλης με τα επιβλητικά αρχοντικά τα οποία στέκουν αγέρωχα στο πέρασμα του χρόνου, τις πανέμορφες παραλίες της Καστοριάς και τα ψαροχώρια, την γραφική παραλίμνια διαδρομή της χερσονήσου με τα αιωνόβια πλατάνια και τις ιτιές που γέρνουν μέσα στη λίμνη όπου θα συναντήσετε την Σπηλιά του Δράκου και την Ιερά Μονή της Παναγιάς της Μαυριώτισσας, και ένα πλήθος εικόνων απαράμιλλης ομορφιάς που αφήνουν μαγεμένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
-Δωρεάν είσοδο για 2 άτομα στο «Σπήλαιο Δράκου Καστοριάς»
Το σπήλαιο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της πόλης στο 2ο χλμ της παραλίμνιας οδού Σουγγαρίδη και λίγο πριν από την Μονή της Παναγίας Μαυριώτισσας. Η είσοδος απέχει περίπου είκοσι (20) μέτρα από τις όχθες της λίμνης. Στο εσωτερικό του υπάρχουν μεγάλα χερσαία και λιμναία τμήματα με εντυπωσιακό σταλακτικό διάκοσμο καθώς περιλαμβάνει επτά (7) υπόγειες λίμνες, δέκα (10) αίθουσες, πέντε (5) διαδρόμους – σήραγγες. Η μεγαλύτερη αίθουσα του σπηλαίου έχει διαστάσεις 45Χ17 μέτρα με το κεντρικό της τμήμα υπερυψωμένο και τις πλευρές της να καταλήγουν σε λίμνες. Η μεγάλη λίμνη του σπηλαίου που είναι και η βαθύτερη βρίσκεται δυτικά. Η θερμοκρασία εντός του Σπηλαίου είναι σταθερή όλες τις εποχές στους 16-18οC, ενώ η υγρασία φτάνει στο 90%.
 

 2ο ΔΩΡΟ
 
 Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα στο ξενοδοχείο 4 αστέρων  "AFKOS GRAMMOS HOTEL RESORT|" στο Νεστόριο Καστοριάς
 
 

3ο ΔΩΡΟ

Ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στον πολυχώρο "ΤΡΟΧΑΛΙΑ" στο Μαρούσι Αττικής (Θησέως 42 Μαρούσι Αττικής)



 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους παρακάτω συνδέσμους 
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική τους χορηγία
Τον Δήμο Καστοριάς,
Τον Ξενώνα «VENETULA MANSION B&B»
Το Ξενοδοχείο "AFKOS GRAMMOS HOTEL RESORT"
Το Mεζεδοπωλείο «ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ»,
Την Κοινωφελή Επιχείρηση «Ορεστειάς» του Δήμου Καστοριάς
Τον Πολυχώρο «ΤΡΟΧΑΛΙΑ»
και φυσικά τους συναδέλφους Παπαμανουσάκη Ιωάννη και Μουρατίδη Χρήστο που συνέβαλαν αποφασιστικά για την χορηγία αυτών των προσφορών.

 

 

 

Σχόλια