ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ με επιστολή του ζήτησε και φέτος από τη Διοίκηση του Οργανισμού να συνεισφέρει οικονομικά στις εορταστικές χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές για τα παιδιά των εργαζομένων.

Η  Διοίκηση ανταποκρίθηκε και φέτος θετικά στο αίτημα του Συλλόγου και ομόφωνα αποφάσισε να δώσει το ποσό των 27000 ευρώ  μέσω του Συλλόγου για την αγορά εορταστικών δωροεπιταγών  για τα παιδιά των συναδέλφων. Αυτό το ποσό είναι αυξημένο σε σύγκριση με πέρσι κατά 1500 ευρώ για να καλύψει τον αυξημένο αριθμό παιδιών λόγω της αύξησης του αριθμού των εργαζομένων στον Οργανισμό.

Με αυτό το ποσό κάθε παιδί συναδέλφου που εργάζεται στον Οργανισμό ανεξάρτητα σχέσης εργασίας (αορίστου, επικουρικοί, ΔΠΥ, ΟΑΕΔ) δικαιούται δωροεπιταγή των  30 ευρώ

Για κάθε παιδί συναδέλφου που είναι μέλος του Συλλόγου και είναι οικονομικά τακτοποιημένος στη δωροεπιταγή θα προστεθεί το ποσό των 20 ευρώ (δίνεται από το ταμείο του Συλλόγου) έτσι ώστε κάθε παιδί μέλους του Συλλόγου να λάβει τελικά δωροεπιταγή ύψους 50 ευρώ.

Ο Σύλλογος φέτος για να αυξήσει την δυνατότητα επιλογής προμηθεύτηκε τις δωροεπιταγές από τον όμιλο RETAIL WORLD. Με αυτή την επιλογή οι συνάδελφοι θα μπορούν να εξαργυρώσουν τις δωροεπιταγές τόσο στα πολυκαταστήματα “PUBLIC”, αλλά και στην αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών MEDIA MARKT”, αφού αμφότερες οι εταιρείες ανήκουν στον όμιλο.

Επιπλέον ο Σύλλογος εξασφάλισε τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν οι δωροεπιταγές και για online αγορές από τα επίσημα sites των προαναφερόμενων εταιρειών www.public.gr και www.mediamarkt.gr. Για αυτό το λόγο οι δωροεπιταγές φέτος θα είναι με τη μορφή κάρτας που θα έχουν πιστωθεί με το αναλογούν ποσό για κάθε παιδί και στην πίσω όψη κάθε κάρτας ξεχωριστά θα υπάρχει ξεχωριστός κωδικός.

Άλλη μια καινοτομία φέτος είναι ότι η ισχύς των δωροεπιταγών από 9 μήνες που ήταν τα προηγούμενα έτη αυξάνεται σε 12 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι συνάδελφοι μπορούν να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.public.gr/page/help/e-gift-card/giftcards

Επίσης πληροφορίες παρέχονται και στο πίσω μέρος της δωροκάρτας

Δικαιούχοι των δωροεπιταγών είναι τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει και το 17ο έτος ηλικίας.

Επίσης φέτος σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, που είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα δοθούν αναμνηστικά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Από τη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου θα μπορούν, οι συνάδελφοι που εργάζονται σε δομές της Αττικής να παραλάβουν τις δωροεπιταγές, από τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού και συγκεκριμένα από τον συνάδελφο Παύλο Τσολιά. Υπεύθυνοι για τη διανομή στη Θεσσαλονίκη είναι τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κκ. Ιωαννίδης και Σταυρόπουλος. Υπεύθυνοι για τη διανομή των δωροεπιταγών στις υπόλοιπες μονάδες είναι οι κατά τόπους Τοπικοί Σύμβουλοι. Τις δωροεπιταγές μπορούν να τις παραλάβουν και συγγενείς πρώτου βαθμού με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, εφόσον αδυνατούν οι συνάδελφοι να προσέλθουν αυτοπροσώπως. Θα υπάρχουν καταστάσεις που θα πρέπει να υπογράφει ο κάθε συνάδελφος που θα παραλαμβάνει την δωροεπιταγή που του αναλογεί. 

Για τυχόν διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. 

 Θα θέλαμε,

να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ που σε μια δύσκολη κατάσταση, που βιώνουμε όλοι, ανταποκρίθηκαν και φέτος θετικά στο αίτημα του Συλλόγου και μέσω της παροχής αυτών των χρημάτων προς τον Σύλλογο τα ποσά αθροιζόμενα δημιουργούν προσφορές μεγαλύτερης αξίας και μεγαλύτερης χαράς για τα παιδιά των εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ, 

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  σε  όλες  και  όλους.

 

Σχόλια