Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ αποφάσισε την συμμετοχή του στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία, που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ, για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και καλεί τα Μέλη του, να δώσουν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η προσυγκέντρωση στην  Αθήνα θα είναι στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ στην Πλατεία Κοραή και ώρα 10:45. Στη Θεσσαλονίκη και στις πρωτεύουσες των νομών στα σημεία που ορίζουν τα Εργατικά Κέντρα κάθε περιοχής.

Η εκτόξευση των τιμών στα καύσιμα και σε είδη πρώτης ανάγκης, με τους μισθούς να παραμένουν στάσιμοι, οδηγούν αναπόφευκτα στην φτωχοποίηση των εργαζομένων. Απαιτούμε τη λήψη επειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής καθώς και τις συνθήκες εργασιακής ζούγκλας που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι απεργούμε, διαδηλώνουμε και διεκδικούμε την αξιοπρέπειά μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στα βάρβαρα, αδιέξοδα και καταστροφικά μέτρα της κυβέρνησης.

Στον ΟΚΑΝΑ αγωνιζόμαστε επιπλέον

-για υπογραφή νέας ΣΣΕ,

-ειδικό μισθολόγιο στους ιατρούς του ΟΚΑΝΑ,

-ανθυγιεινό επίδομα σε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε δομές του Οργανισμού,

- για μόνιμες προσλήψεις για την κάλυψη των κενών θέσεων,

-άμεση ενίσχυση με μόνιμες προσλήψεις στις νέες δομές που έχουν δημιουργηθεί μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ,

-για δημοκρατική και αξιοκρατική λειτουργία του Οργανισμού,

-κατάργηση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης (ΔΠΥ, επικουρικοί, ΟΑΕΔ,) και άμεση προκήρυξη θέσεων αορίστου χρόνου για όλες τις θέσεις που καλύπτουν οι συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων,

-προσλήψεις αορίστου χρόνου στις υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης




ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 11.00

Σχόλια