Οι απολύσεις στη «Μαλαματίνα» δεν θα περάσουν!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική απόφαση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» να απολύσει τον Πρόεδρο του Σωματείου και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών και του Προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών, Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών, Βορείου Ελλάδος. Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στη "Μαλαματίνα", που αγωνίζονται όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ, πρέπει να πέσει στο κενό.

Τέτοιου είδους εργοδοτικές πρακτικές όχι μόνο δεν εκφοβίζουν και δε φιμώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά αντίθετα γιγαντώνουν τη θέληση και τον αγώνα για αξιοπρέπεια στη δουλειά και στη ζωή.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ ήδη από 8/9/2022 έχει συμπαρασταθεί έμπρακτα στο δίκαιο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» με την κατάθεση χρημάτων στο απεργιακό κουμπαρά που έχει δημιουργηθεί για τη στήριξη των εργαζομένων σε αυτή. Θα συνεχίσουμε την συμπαράσταση με κάθε πρόσφορο τρόπο γιατί τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας στη "Μαλαματίνα".

ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Σχόλια