ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ ζήτησε και φέτος από τη Διοίκηση του Οργανισμού να συνεισφέρει οικονομικά στις εορταστικές χριστουγεννιάτικες δωροεπιταγές για τα παιδιά των εργαζομένων.

Η  Διοίκηση ανταποκρίθηκε και φέτος θετικά στο αίτημα του Συλλόγου και ομόφωνα αποφάσισε να δώσει το ποσό των 25500 ευρώ  μέσω του Συλλόγου για την αγορά εορταστικών δωροεπιταγών για τα παιδιά των συναδέλφων. Αυτό το ποσό είναι αυξημένο σε σύγκριση με πέρσι κατά 11500 ευρώ για να καλύψει τον αυξημένο αριθμό παιδιών λόγω της αύξησης του αριθμού των εργαζομένων στον Οργανισμό αλλά και γιατί η Διοίκηση φέτος αυξάνει το πόσο για κάθε παιδί συναδέλφου που εργάζεται στον Οργανισμό ανεξάρτητα σχέσης εργασίας (αορίστου, επικουρικοί, ΔΠΥ,ΟΑΕΔ) από 20 ευρώ σε 30 ευρώ

 Σε αυτό το ποσό θα προστεθεί και δωροεπιταγή των 20 ευρώ που δίνεται από τον Σύλλογο κάθε χρόνο για κάθε παιδί συναδέλφου που είναι μέλος του Συλλόγου και είναι οικονομικά τακτοποιημένος. 

 Οι δωροεπιταγές θα είναι από τα πολυκαταστήματα “PUBLIC”, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και έχουν διάρκεια 9 μήνες και αφορούν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει και το 17ο έτος ηλικίας. Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών γίνεται με φυσική παρουσία σε όλο το δίκτυο πολυκαταστημάτων “PUBLIC”.

 Δυστυχώς και φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη μη διάδοση του SARS-CoV-2 δε θα πραγματοποιηθούν άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια (παιδικά θέατρα, κινηματογράφοι). Ελπίζουμε του χρόνου να έχει διαφοροποιηθεί η υγειονομική κατάσταση και να είναι εφικτή η πραγματοποίηση και άλλων εορταστικών εκδηλώσεων. 

Από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα μπορούν, οι συνάδελφοι που εργάζονται σε δομές της Αττικής να παραλάβουν τις δωροεπιταγές, από τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού και συγκεκριμένα από τον κ. Παύλο Τσολιά και την κ. Τάνια Ζουρνατζή. Υπεύθυνος για τη διανομή στη Θεσσαλονίκη είναι το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Κουτσούκης. Υπεύθυνοι για τη διανομή των δωροεπιταγών στις υπόλοιπες μονάδες είναι οι κατά τόπους Τοπικοί Σύμβουλοι. Τις δωροεπιταγές μπορούν να τις παραλάβουν και συγγενείς πρώτου βαθμού με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, εφόσον αδυνατούν οι συνάδελφοι να προσέλθουν αυτοπροσώπως.

Θα υπάρχουν καταστάσεις που θα πρέπει να υπογράφει ο κάθε συνάδελφος για να πιστοποιείται ο αριθμός των δωροεπιταγών που έχει παραλάβει επειδή τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου θα λάβουν για κάθε παιδί δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ, ενώ τα μη μέλη για κάθε παιδί θα λάβουν δωροεπιταγή των 30 ευρώ (από το ποσό που έχει συνεισφέρει η Διοίκηση). 

Για τυχόν διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Παναγιώτη Παπαδόπουλο. 

 Θα θέλαμε,

να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ που σε μια δύσκολη κατάσταση, που βιώνουμε όλοι, ανταποκρίθηκαν και φέτος θετικά στο αίτημα του Συλλόγου και μέσω της παροχής αυτών των χρημάτων προς τον Σύλλογο τα ποσά αθροιζόμενα δημιουργούν προσφορές μεγαλύτερης αξίας και μεγαλύτερης χαράς για τα παιδιά των εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ, 

 

και να ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

 

Σχόλια