ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Έπειτα από τρία χρόνια, όπου η προηγούμενη Διοίκηση του Οργανισμού δεν συνεισέφερε ούτε ένα ευρώ για την αγορά των δωροεπιταγών, αλλά προτιμούσε να αγοράζει μπάλες, κάλτσες και αθλητικά μπλουζάκια, η νέα Διοίκηση αποφάσισε να συνεισφέρει οικονομικά, ώστε να αυξηθεί η αξία κάθε δωροεπιταγής. 

Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια οι προηγούμενες Διοικήσεις (που έδιναν χρήματα) συνεισέφεραν με το ποσό των 6000 ευρώ. Η σημερινή Διοίκηση ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Συλλόγου και ομόφωνα αποφάσισε να δώσει στον Σύλλογο το ποσό των 14000 ευρώ για την αγορά εορταστικών δωροεπιταγών για τα παιδιά των συναδέλφων. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε δωροεπιταγή των 20 ευρώ για κάθε παιδί συναδέλφου που εργάζεται στον Οργανισμό ανεξάρτητα σχέσης εργασίας (αορίστου, επικουρικοί, ΔΠΥ,ΟΑΕΔ). 

Σε αυτό το ποσό θα προστεθεί και δωροεπιταγή των 20 ευρώ που δίνεται από τον Σύλλογο για κάθε παιδί συναδέλφου που είναι μέλος του Συλλόγου και είναι οικονομικά τακτοποιημένος. 

Με αυτή την απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού αυξάνεται το ύψος των δωροεπιταγών στο διπλάσιο από ότι δινόταν μέχρι σήμερα. 

Οι δωροεπιταγές θα είναι από τα πολυκαταστήματα “PUBLIC”, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και έχουν διάρκεια 9 μήνες (εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων) και αφορούν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει και το 17ο έτος ηλικίας. Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών γίνεται με φυσική παρουσία σε όλο το δίκτυο πολυκαταστημάτων “PUBLIC” και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη διαδικασία "click away" ή "drive through", όπου οι αγορές γίνονται μόνο μέσω pos. 

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη μη διάδοση του SARS-CoV-2 δε θα πραγματοποιηθούν άλλες εορταστικές εκδηλώσεις, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια (παιδικά θέατρα, κινηματογράφοι). 

Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιριών διανομής (εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων) δεν είναι ακριβής η ημερομηνία παράδοσης τους στις δομές της περιφέρειας. Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου θα μπορούν, οι συνάδελφοι που εργάζονται σε δομές της Αττικής να παραλάβουν τις δωροεπιταγές, από τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού και συγκεκριμένα από τον κ. Παύλο Τσολιά και την κ. Τάνια Ζουρνατζή. Υπεύθυνος για τη διανομή στη Θεσσαλονίκη είναι το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Κουτσούκης. Υπεύθυνοι για τη διανομή των δωροεπιταγών στις υπόλοιπες μονάδες είναι οι κατά τόπους Τοπικοί Σύμβουλοι. Θα υπάρχουν καταστάσεις που θα πρέπει να υπογράφει ο κάθε συνάδελφος για να πιστοποιείται ο αριθμός των δωροεπιταγών που έχει παραλάβει επειδή τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου θα λάβουν για κάθε παιδί δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ, ενώ τα μη μέλη για κάθε παιδί θα λάβουν δωροεπιταγή των 20 ευρώ (από το ποσό που έχει συνεισφέρει η Διοίκηση). 

Για τυχόν διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Παναγιώτη Παπαδόπουλο. 

Θα θέλαμε 

να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ που σε μια δύσκολη κατάσταση, που βιώνουμε όλοι, ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Συλλόγου και μέσω της παροχής αυτών των χρημάτων προς τον Σύλλογο τα ποσά αθροιζόμενα δημιουργούν προσφορές μεγαλύτερης αξίας και μεγαλύτερης χαράς για τα παιδιά των εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ, 

και να ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Σχόλια