ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΘΕΙΣΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ 2013

Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου , ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ ελήφθη η απόφαση για εφάπαξ καταβολή  στους δικαιούχους των μη αποδοθέντων προσαυξήσεων της χρονικής περιόδου Ιανουάριος 2013 έως και Αύγουστο 2013.Η καταβολή  θα γίνει μαζί με την εξόφληση του μήνα Μαρτίου.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΗ ΑΠΟΔΟΘΕΝΤΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

Παράλληλα ο κ. Πλατανιάς ενημέρωσε, ότι μαζί με την εξόφληση του μήνα Μαρτίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση (από τις συνολικά τρεις) των χρηματικών ποσών που προέρχονται από το επίδομα επικίνδυνης  και ανθυγιεινής εργασίας  (σύμφωνα με τις έως τότε ισχύουσες Σ.Σ.Ε.) που δεν έχει καταβληθεί στους δικαιούχους κατά  το  2012.

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ  κ. Π. ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ

Το  Δ.Σ. του Συλλόγου ζήτησε εγγράφως συνάντηση από τον Υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουπλή για να του  εκθέσει την ασφυκτική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Οργανισμός και να του ζητήσει επιπλέον χρηματοδότηση του ΟΚΑΝΑ για να μπορέσει να εξυπηρετήσει στοιχειωδώς τις καθημερινές λειτουργικές του ανάγκες. Σύμφωνα με τα στοιχεία τα χρήματα που έχουν προβλεφθεί για τον ΟΚΑΝΑ για φέτος είναι  21 εκ. ευρώ από τα οποία τα 18 εκ . ευρώ είναι μόνο για την μισθοδοσία. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση ο Οργανισμός κινδυνεύει με κατάρρευση.

Σχόλια