Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ
(στηρίζεται από το ΠΑΜΕ)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

   Την Τετάρτη 15–1-2014 αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ με το Γιώργο Πέρρο, επικεφαλή της γραμματείας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ, θα επισκεφτεί τις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΟΚΑΝΑ (Αβέρωφ 21) για να συναντηθεί και να συνομιλήσει με το ΔΣ του Συλλόγου και τους εργαζόμενους του Οργανισμού.

  Σας καλούμε να συζητήσουμε τα προβλήματα του χώρου και την προοπτική αντιμετώπισης της επίθεσης του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και της  ΕΕ συνολικά στα δικαιώματα των εργαζομένων. Επίθεση που δε θα εξαιρέσει τους εργαζόμενους στην απεξάρτηση, στον ΟΚΑΝΑ και στους άλλους οργανισμούς με δραματικές επιπτώσεις, αν τους αφήσουμε, σε εμάς και τις οικογένειες μας. Οι επιπτώσεις θα είναι τραγικά εγκληματικές στους εξαρτημένους και στις οικογένειες τους που θα είναι τα μεγάλα θύματα αυτής της βάρβαρής, αντιλαϊκής πολιτικής,  που στο όνομα της στήριξής των κερδών του κεφαλαίου τσακίζει τα εργασιακά δικαιώματα, εμπορευματοποιεί την Υγεία, την Πρόνοια, την Απεξάρτηση και όχι μόνο.
Η συνάντηση συζήτηση θα γίνει στις 15:00μ.μ. στο αμφιθέατρο των κεντρικών υπηρεσιών.
  Ελάτε να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς μας, να ακούσετε από πρώτο χέρι τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΜΕ για την απεξάρτηση, την ανασύνταξη – αντεπίθεση του κινήματος, για τη διέξοδο, για την ανατροπή.

Σχόλια