ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Στην σημερινή συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τη Διοίκηση του Οργανισμού συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:    
 - Για το θέμα της συγχώνευσης του ΟΚΑΝΑ με το ΚΕΘΕΑ εξέφρασε την άποψη ότι δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμμένο αλλά επαναλαμβάνει τη θέση της ότι είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με την προυπόθεση να μην υπάρξει καμμία απόλυση εργαζομένου και με το σκεπτικό που είχε παρουσιάσει σε προηγούμενη συνάντηση με τον Σύλλογο.
 - Για το θέμα του ΓΛΚ ανέφερε ότι ο Υπουργός την ενημέρωσε ότι θα ενσωματώσει σε ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας  ,που θα εισαχθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, πρόταση νόμου που θα διευθετεί το θέμα αφού είναι σύμφωνος τόσο ο ίδιος όσο και ο Υπουργός Οικονομικών (μετά από επικοινωνία της Προέδρου  με τον ίδιο).
 - Υπάρχει πρόβλημα με την καταβολή της μισθοδοσίας του Ιουνίου λόγω της νέας διαδικασίας  για κατάθεση απολογισμού για το έτος 2012.Η Διοίκηση ενημέρωσε το Υπουργείο εγγράφως για το ενδεχόμενο μη καταβολής της μισθοδοσίας του Ιουνίου.Στα πλαίσια αυτά ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου την πρόθεσή της να δει τον Υπουργό(για όλα τα εκκρεμμή θέματα όπως ο προυπολογισμός πιθανότητα συγχώνευσης κ.α.) αλλά λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων θα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί αυτό σήμερα.
  - Για το θέμα της πληρωμής των δεδουλευμένων των συναδέλφων στις Κεντρικές Υπηρεσίες για την περίοδο των κινητοποιήσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μετά το τέλος του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ που θα συνεδριάσει  σήμερα το μεσημέρι.

Σχόλια

  1. Γιατί κατεβάσατε την ανάρτησή σας με τις δηλώσεις του Δήμου Φωτόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητήθηκε από τους συνάδελφους της μονάδας του Ρεθύμνου αναλυτικότερη καταγραφή για το τι έχει συμβεί με το συγκεκριμμένο θέμα κάτι που θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με το επιδομα των νοσηλευτων κανενα νεο? με το μισθολογιο των γιατρων καμια εξελιξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το επίδομα επικυνδινότητας, που δικαιούνται οι νοσηλευτές βάσει του ενιαίου μισθολογίου αλλά εκκρεμμεί η καταβολή του σε όλα τα ΝΠΙΔ,ο ΟΚΑΝΑ με απόφαση που έλαβε στο προηγούμενο Δ.Σ. μετά και από έγγραφο του Συλλόγου απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας το σχετικό αίτημα για να εκδοθεί για αυτό κοινή υπουργική απόφαση και να μπορέσει να δωθεί το επίδομα όπως προβλέπει η εγκύκλιος του Σταικούρα.Όσον αφορά το επίδομα υπευθύνου για τους ιατρούς των μονάδων θα πέρναγε στο χθεσινό Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το τι αποφασίστηκε τελικά.Μόλις υπάρξει ενημέρωση θα γίνει νέα ανάρτηση.

      Διαγραφή
    2. Όσον αφορά το μισθολόγιο των ιατρών έχει αποσταλλεί η πρόταση των ιατρών του ΟΚΑΝΑ και αναμένεται απάντηση από το Υπουργείο Υγείας.

      Διαγραφή
  4. που τα είδες τα φράγκα;;; στο τέλος θα πληρωνόμαστε σαν ανειδίκευτοι του δημοτικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου