ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


  logo
 
 
 
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 14:57

Θετική συνάντηση Λυκουρέντζου - εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, συνεχίζεται η κατάληψη

Από Βασίλη Βενιζέλο

   Ως καταρχήν θετική χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) την συνάντησή τους με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου, αλλά δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την επ' αόριστον κατάληψη των κεντρικών γραφείων του Οργανισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ασκήσουν πίεση για την υλοποίηση των υποσχέσεων τις οποίες έλαβαν.
Σύμφωνα με πολύ καλά πηροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε στην αντιπροσωπεία των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ ότι η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε ρύθμιση χρεών ύψους 8,2 εκατ. ευρώ για τον Οργανισμό, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα προκειμένου να ενισχυθεί ο προϋπολογισμός του ΟΚΑΝΑ για το 2013, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμοι στο υπουργείο Υγείας κωδικοί οι οποίοι θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ενίσχυσή του.
Οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ συνεχίζουν κανονικά την κατάληψη των κεντρικών γραφείων του Οργανισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πραγματοποιούν την Πέμπτη 28 Μαρτίου νέα γενική συνέλευση, προκειμένου να εκτιμήσουν τα νέα δεδομένα.

Σχόλια