ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ κ. ΠΛΑΤΑΝΙΑ


Κοινοποιήθηκε από τον πρώην Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Πλατανιά, τόσο στη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ, όσο και στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ η δικαστική απόφαση της αγωγής που είχε καταθέσει ο κ. Πλατανιάς εναντίον της απόφασης 153.5/5/2016  του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ, όπου επιλέχτηκε ο κ. Γκανάς ως Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού και όχι ο κ. Πλατανιάς ως έτερος υποψήφιος.
Εκτός από τη δικαστική απόφαση ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού έστειλε και σχετικό εξώδικο, όπου μεταξύ των άλλων, ζητά την άμεση συμμόρφωση του ΟΚΑΝΑ στα όσα προβλέπει η απόφαση.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει την ευθύνη να δημοσιοποιήσει σε όλους τους εργαζόμενους τόσο τη δικαστική απόφαση, όσο και το εξώδικο ώστε να γνωρίζουν οι πάντες τι έχει συμβεί, βάση της δικαστικής απόφασης.
Για το θέμα ενημερώθηκαν και οι νομικοί σύμβουλοι του Συλλόγου σχετικά με την απόφαση και το εξώδικο. Το Δ.Σ. του  Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με τους νομικούς συμβούλους του θα μελετήσει την απόφαση για την ΑΚΥΡΗ απόφαση τοποθέτησης του κ. Γκανά  στη θέση του Γενικού Διευθυντή (όπως αναφέρει ρητά η απόφαση του δικαστηρίου) και θα επανέλθει εντός των προσεχών ημερών αναλυτικότερα για τις επιπτώσεις οικονομικές και όχι μόνο που προκαλούνται από την σχετική απόφαση του δικαστηρίου.
Για να διαβάσετε αναλυτικά τόσο την απόφαση όσο και το εξώδικο πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια