Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Όλες οι Διοικήσεις του Οργανισμού εδώ και 14 χρόνια συνεισέφεραν με ένα ποσό άλλοτε μικρότερο άλλοτε μεγαλύτερο -ανάλογα με τον προϋπολογισμό του Οργανισμού- στις δωροεπιταγές που δίνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ για τα παιδιά των εργαζομένων του Οργανισμού εν όψει των Χριστουγέννων.
Για πρώτη φορά φέτος το Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ με εισήγηση του Γενικού Διευθυντή κ. Γκανά, αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 6.000 ευρώ (όπως και πέρσι) με τη ρητή όμως «εντολή» να μην εμπλακεί στη διαδικασία ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ.
Προφανώς ο κ. Γκανάς και η Διοίκηση του Οργανισμού δεν θεωρούν τον εαυτό τους άξιο να μοιραστούν τη χαρά των ημερών των Χριστουγέννων με τον Σύλλογο και τα παιδιά των Εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ.
Ο πολιτικός αμοραλισμός του κ. Γκανά και της Διοίκησης του Οργανισμού τους επέβαλε να εκφράσουν την μικροψυχία τους σε μια εορταστικού χαρακτήρα εκδήλωση για τα παιδιά των Εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ.
Η αδιαφορία τους, στην ουσία για τα παιδιά, τύφλωσε, τόσο τον εισηγητή κ. Γκανά όσο και τη Διοίκηση, ώστε να μη μπορούν να καταλάβουν ότι το ποσό του Συλλόγου αθροιζόμενο με το ποσό της Διοίκησης δημιουργούσαν δωροεπιταγές αξίας που σίγουρα θα έδινε τη δυνατότητα για ένα καλύτερο δώρο και άρα μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά.
Η δημοκρατική «ευαισθησία» του κ. Γκανά και της Διοίκησης του Οργανισμού, που απορρέει από τη βασική πολιτική αντίληψη ότι, «όποιος έχει διαφορετική άποψη από εμάς είναι απέναντί μας και τον εξαφανίζουμε», τους οδήγησε σε μια γελοία απόφαση οριοθέτησης των σχέσεών τους με τον Σύλλογο Εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ.
Ο ναρκισσισμός που επιδεικνύει ο κ. Γκανάς και η Διοίκηση του Οργανισμού με αυτή την απόφασή τους, είναι έκφραση του μικρομεγαλισμού που διαπνέει τη συμπεριφορά τους μέχρι σήμερα.

Τους λέμε όμως ότι ο μικρομεγαλισμός συναγωνίζεται την ανοησία.

Συναδέλφισσες/οι, 
Όπως όλες οι Διοικήσεις μέχρι σήμερα, έτσι και αυτή, ως τοποτηρητές του Υπουργείου και εκφραστές της κυβερνητικής πολιτικής, στόχο είχαν την αποδυνάμωση και ουσιαστικά τη διάσπαση της ενότητας του Συλλόγου. Το «νέο» της σημερινής Διοίκησης και του Γενικού Διευθυντή της, σε αυτή τη κατεύθυνση είναι αυτή η απόφαση.
Δεν χρειάζεται να περάσει άλλος χρόνος για να καταλάβουμε ότι:

Το έργο και οι μέρες του εισηγητή αυτής της απόφασης κ. Γκανά ως Γενικός Διευθυντής, μέχρι σήμερα χαρακτηρίζονται από «καμιά ευθύνη-πολύ εξουσία», «λίγη φλόγα- πολύ στάχτη», και ότι οι δύο πρώην συνάδελφοι που έγιναν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού έμαθαν καλά το μάθημα Δημοκρατίας ως βαστάζοι όλων των προηγούμενων Διοικήσεων του ΟΚΑΝΑ.

Σας λέμε,
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, όπως μας βρήκε το στήριγμά σας ο κ. Χαμτζούδης.





Σχόλια