ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Συνάδελφοι συναδέλφισσες,
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν επικοινωνίας με τον ΟΑΣΑ επιβάλλεται, στο αμέσως επόμενο διάστημα, να προβούμε στις παρακάτω ενέργειες για να αντικαταστήσουμε με ηλεκτρονικές κάρτες, όλες τις χάρτινες κάρτες των απεριορίστων διαδρομών που έχουν εκδοθεί με έκπτωση.
Η κάτωθι διαδικασία αφορά ΜΟΝΟ τους συναδέλφους οι οποίοι προμηθεύτηκαν κάρτα απεριορίστων διαδρομών των μέσων μαζικής μεταφοράς της Αττικής για το έτος 2017 μέσω του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ. 
Η διαδικασία της αντικατάστασης θα γίνει ως εξής: 
ΟΛΟΙ οι κάτοχοι των προαναφερόμενων καρτών οφείλουν να προβούν στις παρακάτω ενέργειες: 

Α) Να συγκεντρώσουν τα παρακάτω στοιχεία: 
1. Φωτοτυπία της υπάρχουσας κάρτας. 
2. Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας. 

3. Εκτύπωση του εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card. (Δηλαδή, οι κάτοχοι χάρτινης κάρτας θα επισκεφτούν το site www.athenacard.gr και αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται: όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, μήνα και χρόνο γέννησης καθώς και έναν προσωπικό οκταψήφιο κωδικό -που θα πρέπει να τον θυμάται μόνον ο κάθε κάτοχος του ώστε, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, να γίνει, χωρίς καμιά επιβάρυνση, η αντικατάστασή της- θα εκτυπώσουν το έντυπο Προσωποποίησης).
Β) Να προσκομίσουν όλα τα προαναφερόμενα στοιχεία στη συνάδελφο ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΝΑ η οποία θα βρίσκεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες την Τετάρτη 29/11/2017 από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00.





Σχόλια