ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ


ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ενόψει της κατάθεσης της κύριας αγωγής –μετά την έκδοση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων- οι συνάδελφοι από την πρώτη ομάδα, που δεν έχουν, ακόμα, τακτοποιήσει την οφειλή τους στους δικηγόρους (που έχουν αναλάβει την υπόθεση), θα πρέπει το αργότερο μέχρι και τις 7 Αυγούστου να έχουν καταθέσει τα χρήματα στον κάτωθι λογαριασμό.

Εθνική Τράπεζα. 108/948901-01 (Να αναγράφεται το όνομα του αποστολέα)

Όσοι δεν τακτοποιήσουν μέχρι τις 7 Αυγούστου τις οφειλές τους προς τους δικηγόρους ΔΕΝ θα συμπεριληφθούν στο δικόγραφο της κύριας αγωγής που θα κατατεθεί από τους δικηγόρους του Συλλόγου.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Για τους συναδέλφους της δεύτερης ομάδας η καταληκτική ημερομηνία τακτοποίησης των οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχουν με τους δικηγόρους (που  έχουν αναλάβει την υπόθεση τους) είναι μέχρι και τις 21 Αυγούστου.

Τα χρήματα (100 ευρώ) θα πρέπει να καταβληθούν στο κάτωθι λογαριασμό

ALPHA BANK. 260  00 200 200 55 06

IBAN:GR 0901 4026 0026 0002 002 005 506

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ(Να αναγράφεται το όνομα του αποστολέα και το ΑΦΜ)

Όσοι δεν τακτοποιήσουν μέχρι τις 21 Αυγούστου τις οφειλές τους προς τους δικηγόρους ΔΕΝ θα συμπεριληφθούν στα δικόγραφα των ασφαλιστικών και της κύριας αγωγής που θα κατατεθούν από τους δικηγόρους του Συλλόγου.

Στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συλλόγου –μετά και από αίτημα πολλών συναδέλφων - αποφάσισε τον Σεπτέμβριο να οργανωθεί και τρίτη ομάδα, για όσους δεν έχουν ενταχθεί στις δύο πρώτες ομάδες και επιθυμούν την προσφυγή εναντίον του τρόπου ένταξής τους στο ενιαίο μισθολόγιο από τη Διοίκηση το ΟΚΑΝΑ.

Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ την επόμενη εβδομάδα, όπου θα συζητηθεί  η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων (της πρώτης ομάδας) θα υπάρξει και νεώτερη ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

 

 

Σχόλια