ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ
Τέσσερις μήνες μετά τις τελευταίες εκλογές και παρά τις υποσχέσεις η κατάσταση παραμένει δραματική. Ο ΟΚΑΝΑ παραμένει υποχρηματοδοτούμενος, ακόμη κι η μισθοδοσία του Ιουνίου δεν είναι μέχρι σήμερα εξασφαλισμένη ενώ την ίδια ώρα οι μονάδες συνεχίζουν να λειτουργούν  εν μέσω σοβαρών ελλείψεων σε προσωπικό και υλικά. 
 Όταν οι δήθεν «φιλέλληνες» και δήθεν «εταίροι» μας προτείνουν ακόμη περισσότερη εξαθλίωση και απαιτούν ακόμη περισσότερη υποταγή και όταν η κυβέρνηση ετοιμάζεται και μας προετοιμάζει για τον δήθεν «έντιμο»  συμβιβασμό, που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να παγιώνει τη φτώχεια, τότε δεν υπάρχει πραγματικά χρόνος για αναμονή.

Η Ευρώπη που θέλουν να σώσουν και τα ευρωπαϊκά κεκτημένα στα οποία αναφέρονται δεν είναι τίποτε άλλο από  τη θεσμοθέτηση  της φτώχειας για την πλειοψηφία των εργαζόμενων, μέσω της επιβολής ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών, είτε ονομάζονται είτε όχι μνημόνια.

ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ,  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΛΑΣΤΙΧΟ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΣΤΙΣ 6.30 ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

 

Σχόλια