ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου σήμερα το πρωί όπως είχε κανονιστεί μετά τη χθεσινή επικοινωνία των δύο πλευρών.Η Υφυπουργός για άλλη μια φορά ανέφερε όσα είχε  πει και σε προηγούμενες συναντήσεις για τη βιωσιμότητα του ΟΚΑΝΑ,τα χρέη ,τις σπατάλες κ.α Το μόνο νέο στοιχείο ήταν ότι είχε ήδη ενημερωθεί για την επιστολή διαμαρτυρίας και την προειδοποίηση για άσκηση το δικαιώματος της επίσχεσης εργασίας από τους εργαζόμενους στον Οργανισμό και ότι ο Υπουργός Υγείας(όπως πληροφόρησε τα μέλη του Δ.Σ.) είχε υπογράψει το έγγραφο του προυπολογισμού του ΟΚΑΝΑ ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκταμίευση της τρίμηνης  χρηματοδότησης του Οργανισμού.

Παρακάτω επισυνάπτεται το έγγραφο όπου έχει την υπογραφή του Υπουργού Υγείας στον προυπολογισμό του ΟΚΑΝΑ για το έτος 2014. 

Όπως είναι φανερό και μόνο η αποστολή της επιστολής διαμαρτυρίας προς τη Διοίκηση του Οργανισμού και το Υπουργείο Υγείας (ημερομηνία στο έγγραφο μετά την επίδοση της επιστολής διαμαρτυρίας και ένδειξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ) κινητοποίησε τους αρμόδιους ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες που είχαν μέχρι σήμερα βαλτώσει.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου συνεκτιμώντας την ανάγκη για επιτάχυνση των διαδικασιών της καταβολής της μισθοδοσίας, τις εξελίξεις( υπογραφή από τον Υπουργό Υγείας, το απαντητικό έγγραφο του Γενικού Διευθυντή προς την επιστολή διαμαρτυρίας) και τις γνωμοδοτήσεις του νομικού συμβούλου του Συλλόγου θα ενημερώσουν-άμεσα- τους συναδέλφους για τις περαιτέρω ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν.

Θα υπάρξει νεώτερη ανάρτηση τις επόμενες ώρες



Σχόλια