ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Αθήνα, 13.02.2014

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε μέσα από τις δράσεις του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν οι εκλογές πρώτα στην Περιφέρεια (Πέμπτη, 20/02/2014) και, τέλος, στην Αθήνα (Παρασκευή, 21/02/2014).
Για να τηρηθούν οι σωστές διαδικασίες, όπως ορίζει το Καταστατικό του Συλλόγου, θα πρέπει να αποστείλετε μέσω φαξ στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή τις υποψηφιότητες όχι πέραν της 14ης Φεβρουαρίου 2014, προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η αίτησή σας.
Προς διευκόλυνσή σας, επισυνάπτεται σχετική φόρμα ή θεωρείται δεκτή και οιαδήποτε έγγραφη και ενυπόγραφη μορφή αίτησης από μέρους των υποψηφίων, αρκεί να σταλεί εγκαίρως στο φαξ του Γενικού Πρωτοκόλλου του Οργανισμού (2108253760).
Το παρόν έχει ήδη προωθηθεί και μέσω φαξ στις Δομές του ΟΚΑΝΑ.
Τέλος, ενημερώνουμε τους πιο νέους Συναδέλφους ότι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα και αντίστοιχη φόρμα εγγραφής Μέλους στο Σύλλογο, σε περίπτωση που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες, αρκεί να την προωθήσουν εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών στο προαναφερθέν φαξ για να διευκολύνουν τις προθεσμίες καταγραφής τους στους εκλογικούς καταλόγους.


                                                                     Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ''ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ"  
ΚΑΙ "ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ"

Σχόλια