ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

Τα ιδια Παντελάκη μου -τα ιδια Παντελή μου που λέει ο λαός.Για μιά ακόμα φορά φαίνεται να υπερισχύει ο συντηρητισμός και η αποφυγή λύσεων.Επικρατεί η λύση του να κρύβουμρ τα προβλήματα κατω απο το χαλάκι και να βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα άλλους για να κρυψουμε την ανυπαρξία των πολιτικών εκείνων που πραγματικά θα μπορουσαν να εξαλειψουν προβλήματα.Γιατι τι άλλο ειναι αυτή η απόλυτη συμφωνία υπουργείου προστασίας του πολίτη με τον δημαρχο Αθηναίων για το οτι για όλα τα κακα της πρωτεύουσας φταίνε οι ασθενείς -εξαρτημένοι χρήστες και οι μονάδες του ΟΚΑΝΑστις οποίες προστρέχουν για βοήθεια.Αλήθεια η υποχρέωση της πολιτείας να εξασφαλίσει θέσεις θεραπείας για 35000 περίπου εξαρτημένους που κυκλοφορουν παντου θα εκλείψει αν μετακινηθουν απο το κέντρο της πόλης που εξυπηρετουν 2000 περίπου?Οι άλλοι τι θα γίνουν? Το παράδειγμα της μεταφοράς της μονάδας απο την οδό Σοφολέους στο νοσοκομείο Σωτηρία δεν τους λεει τίποτα?Ποιά βελτίωση υπήρξε στο ιστοτικό κέντρο ενα χρονο μετά? Για να μήν αναφερθουμε στο κόστος και στην νομιμότητα της ανεγερσης της μονάδας αυτής.
Αλλά τελικά τι μένει ?Εξυπηρέτηση στον υποψηφιο δήμαρχο για μια ακόμη εκλογή του απο συντηρητικούς ψηφοφόρους και μια πρόσκαιρη δημοσιότητα στον υπουργό που στα πεπραγμένα του κάποια στιγμή θα αναφέρει οτι απομάκρυνε τις μονάδες αλλα δεν θα αναφέρει τα αποτελέσματα της ενέργειας αυτής γιατι απλά δεν θα υπάρχουν.
Κυριοι που αποφασίζετε ,αν έχετε χρήματα για μονάδες στα νοσοκομεία ή οπου αλλού φτιάχτε τες και βάλτε μερικές χιλιάδες ακόμα στην θεραπεία ,μήν κανετε ασκοπες μετακινήσεις για εξυπηρέτηση άλλων καταστάσεων,και ικανοποίηση συντηρητικών και ρατσιστικών απόψεων.

Σχόλια

  1. Άϊντε μπράβο, ρε συνάδελφοι! Έτσι σας θέλω!

    (εργαζόμενος σε Κέντρο Πρόληψης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι'αυτούς που πετάτε στο δρόμο(με ευθύνη των εργαζομένων-υπαλλήλων,νοσηλοθεραπευτών και άλλων μηδενός εξαιρουμένου) να πεθάνουν σαν τα σκυλιά επειδή κάναν κάποιες ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ λες και δεν μπήκαν σε πρόγραμμα υποκατάστασης αλλά σε θεραπευτικό ντε και καλά, το οτι η λέξη συντήρηση είναι για κάποιους εργαζομένους κενή περιεχομένου και το φαινόμενο χορηγητές και χορηγούμενοι να έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις κατά το δοκούν βεβαίως θα πείτε τίποτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου