ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-2017

Οι συνάδελφοι που έχουν προσφύγει δικαστικά για τη διεκδίκηση του ανθυγιεινού επιδόματος για το χρονικό διάστημα 2013-2017 θα πρέπει μέχρι τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 να έχουν στείλει το πληρεξούσιο που θα σταλεί στα mail των μονάδων με το γνήσιο υπογραφής είτε από ΚΕΠ ή μέσω gov (προτιμητέο μέσω gov για την ταχύτητα αποστολής στους δικηγόρους).

Εφόσον επιλέξουν η διαδικασία να γίνει μέσω gov στην επιλογή της εξουσιοδότησης να επικολληθεί το κείμενο του πληρεξουσίου από το word που επισυνάπτεται στα mail των μονάδων και στα στοιχεία εξουσιοδοτούμενου τα στοιχεία του δικηγόρου που υπάρχουν στο mail.

Όσοι επιλέξουν τη διαδικασία μέσω gov να στείλουν την εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής στο email : info@ergatiko.gr

Όσοι επιλέξουν τη διαδικασία να γίνει μέσω ΚΕΠ να στείλουν ταχυδρομικά το πληρεξούσιο με το γνήσιο της υπογραφής στη διεύθυνση ΑΘΗΝΑ, ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΥ 121 ΤΚ 11475.

Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για την παράσταση ενώπιον του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ για τη διεκδίκηση του ανθυγιεινού επιδόματος για το χρονικό διάστημα 2013-2017 η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η δικάσιμος για τη διεκδίκηση του ανθυγιεινού επιδόματος για το χρονικό διάστημα 2018-2022 που έχουν προσφύγει όλοι όσοι συμμετέχουν και στην αρχική αγωγή που μετά από δέκα χρόνια έφτασε στον Άρειο Πάγο έχει οριστεί για τον Μάρτιο του 2024.

Το πρωτοδικείο της Αθήνας που συζήτησε την εκδίκαση της υπόθεσης της δεύτερης ομάδας που έχει προσφύγει δικαστικά για τη διεκδίκηση του ανθυγιεινού επιδόματος την τελευταία πενταετία δικαίωσε με την απόφαση του που εκδόθηκε χθες τους ενάγοντες συναδέλφους.

Σχόλια