ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ μετά από απαίτηση πολλών συναδέλφων για δημιουργία ομαδικού ασφαλιστηρίου είχε προχωρήσει στη δημιουργία ομάδας εργασίας για ομαδικό ασφαλιστήριο. Αυτή η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου επανέρχεται στο θέμα, αυτή τη φορά όχι με τη δημιουργία ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου αλλά με τη συμμετοχή σε ήδη υπάρχον ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο άλλου Οργανισμού. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ομόφωνα ενέκρινε την έναρξη συνεργασίας με τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό  της ΔΕΗ. Μέσα από αυτή τη συνεργασία εξασφαλίζεται  το δικαίωμα συμμετοχής των μελών του Συλλόγου  στο Ομαδικό Πρόγραμμα Ιδιωτικής Ασφάλισης του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Συλλόγου, με 22€ το μήνα για τα ενήλικα βασικά μέλη, 17€ το μήνα για τα ενήλικα εξαρτώμενα μέλη (γονείς ή/ και σύζυγοι) και με 9€ το μήνα για τα παιδιά, αποκτούν τις παροχές και τα επιπλέον προνόμια που περιγράφονται στα έντυπα που ακολουθούν .

Όσοι εργαζόμενοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούμε να συμπληρώσουν και να αποστείλουν άμεσα, και όχι αργότερα από τις 21/12/22, το σχετικό έντυπο (που έχει αποσταλεί στα  υπηρεσιακά mail), στο mail του Συλλόγου  silogos@okana.gr .

Οι ασφαλιστικές καλύψεις θα ισχύσουν από 1/2/2023 και η αρχική πληρωμή των συμβολαίων θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 25/1/23.

Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση με σχετικές πληροφορίες  τόσο για τη διαδικασία πληρωμής όσο παραλαβής των συμβολαίων κτλ.


 

 



Σχόλια