ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΦΩΝΗΣ"

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ


Αγαπητοί  συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ εργαζομένων του Οργανισμού μας πρόκειται να διεξαχθούν  στις  21 Μαρτίου 2022 για τις δομές της περιφέρειας και  στις  22 και 23 Μαρτίου 2022 για τις δομές της Αττικής.

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία του Συλλόγους μας,  παίρνουμε  την πρωτοβουλία και την ευθύνη να συμμετέχουμε ως ένας νέος σχηματισμός, μια ομάδα εργαζομένων από δομές της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας.

Το ψηφοδέλτιο που  συγκροτήσαμε ονομάζουμε  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ γιατί η  αντιπροσώπευση που φιλοδοξούμε να πετύχουμε είναι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από κάθε κομματική επιρροή και στενές παραταξιακές επιλογές.

Σε μια δύσκολη περίοδο όπου η πανδημία, η φτώχεια και ο πόλεμος  έχουν δυσκολέψει  την καθημερινότητα μας, σε όλους τους τομείς  η προσπάθεια να βγούμε από αυτή τη ζοφερή κατάσταση μας ενώνει όλους  τους δημοκρατικά και ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους  σε όλους τους τομείς της οικογενειακής, κοινωνικής και επαγγελματικής μας ζωής και μας απομακρύνει από κομματικές ιδεοληψίες και στενές παραταξιακές επιλογές.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ  για  να ακουστεί  έχει την ανάγκη  της αποδοχής και της στήριξης  σας στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας και ζητάμε να μας δώσετε ΦΩΝΗ  από όλες τις δομές του ΟΚΑΝΑ, σε όλη την Ελλάδα.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ  στοχεύει στην  ενημέρωση όλων των εργαζομένων με λόγο συγκροτημένο και σαφή, χωρίς κραυγές και διπλά μηνύματα.

Ως κύρια μελήματα προβάλλονται ο εσωτερικός  κανονισμός, το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, το μισθολόγιο των ιατρών και βέβαια η ρύθμιση των μισθολογικών ανισοτήτων  για την οποία απαιτούνται  νέες συλλογικές και νομικές παρεμβάσεις.

Πολύ βασικό, κυρίως θεσμικό ζήτημα, αποτελεί η ένταξη των συναδέλφων που εκπαιδεύονται και εργάζονται με συμβάσεις ΕΣΠΑ ή συμβάσεις παροχής ή συμβάσεις επικουρικών- για όσους ενδιαφέρονται-  σε ένα μόνιμο και ασφαλές εργασιακό καθεστώς.

Επίσης στηρίζουμε την αναγκαιότητα της ενίσχυσης του ήδη υπάρχοντος  προσωπικού με νεότερους επαγγελματίες , που θα καλύπτουν τις διαρκείς ανάγκες στελέχωσης των νέων δομών του Οργανισμού κι όχι μια αποσπασματική πολιτική κάλυψης της ανεργίας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ

ΔΩΣΤΕ  ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΑ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΚΑΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ         ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ   vapostolinas@yahoo.gr

ΔΟΥΒΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ                     ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ  mdouvantzi@yahoo.gr

ΚΟΣΜΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΠΟΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ                           ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ   pomakimaria@gmail.com

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ      ΚΟΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ    stheodo@otenet.gr

ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ   tokmakidis.66@gmail.com

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΟΥΒΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ                      ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ   mdouvantzi@yahoo.gr

ΠΑΛΟΥΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                     ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ   sofipali@yahhoo.gr

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ                     ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ            ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ   tasopouloua@yahoo.gr

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΔΟΥΒΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ                         ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ  mdouvantzi@yahoo.gr

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ          ΚΟΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ   stheodo@otenet.gr

ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ               ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ  tasopouloua@yahoo.gr

 

Σχόλια