ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής Εφαρμογής Προγραμμάτων του Οργανισμού την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο δημόσιο προφίλ που διατηρεί στο κοινωνικό δίκτυο «facebook» δημοσίευσε μια κατάπτυστη ανάρτηση και ένα σχόλιο που απαξιώνει τους εργαζόμενους στον Οργανισμό. Ο κ. Κοκκώλης ιδιωτικά μπορεί να έχει οποιαδήποτε άποψη θέλει για τους εργαζόμενους, τους συνδικαλιστές, τους διοικούντες, κ.α. Δεν μπορεί και δε δικαιούται, όμως, όσο κατέχει τη θέση του Αν. ΔΕΠ να εκφράζεται δημόσια απαξιωτικά και προσβλητικά για τους συναδέλφους του. 

Καλούμε τη Διοίκηση του Οργανισμού ΑΜΕΣΑ να πάψει από τη θέση του Αν. ΔΕΠ τον κ. Κοκκώλη. Αν δεν το πράξει τότε δυστυχώς συμφωνεί και αποδέχεται τη λογική και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του για τους συναδέλφους μας και θα αναγκαστούμε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο κ.α.) ώστε να προστατέψουμε το κύρος και την αξιοπρέπεια τους, αλλά και γενικά την αξιοπρέπεια του Οργανισμού. 

Καλούμε τη Διοίκηση του Οργανισμού άμεσα να προχωρήσει στην προκήρυξη των κενών θέσεων των Διευθυντών, που μένουν κενές εδώ και χρόνια, και την πλήρωσή τους με αξιοκρατικά κριτήρια. 

Εν αναμονή της απόφασης της Διοίκησης του Οργανισμού, αλλά και ανεξάρτητα του τι αυτή θα πράξει, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ στο πρόσωπο του κ. Κοκκώλη καμία δικαιοδοσία για να ελέγχει συναδέλφους ή να διευθύνει (λόγω έλλειψης Διευθυντή) τη Διεύθυνση Εφαρμογής Προγραμμάτων. Καλούμε κάθε εργαζόμενο να καταγγείλει στο Σύλλογο άμεσα οποιαδήποτε παρέμβαση κάνει ο κ. Κοκκώλης για θέματα που υποτίθεται ότι απορρέουν από τη θέση που κατέχει. 

Όσον αφορά τον ίδιο, ευτυχώς που έχει αποχωρήσει από τον Σύλλογο μετά την πρόταση για διαγραφή του λόγω της αντικαταστατικής και αντισυναδελφικής του δράσης. Πρόταση που τώρα δικαιώνεται πανηγυρικά αφού με τα γραφόμενά του δείχνει ξεκάθαρα την αντισυναδελφική στάση που τον διακατέχει διαχρονικά. Όσον δε, για τους χαρακτηρισμούς που αραδιάζει δεξιά και αριστερά, προφανώς και κοιτάει το πρόσωπό του στον καθρέφτη. Δεν υπάρχει άλλος εργαζόμενος στον ΟΚΑΝΑ πιο ευνοημένος από τις υπόγειες διαδρομές και διαπλοκές του με τις εκάστοτε διοικήσεις του Οργανισμού. Αποτέλεσε τον πιο παραγωγικό βαστάζο όλων των Διοικήσεων. Και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στον ΟΚΑΝΑ. 

Για δε τη συκοφαντική δυσφήμηση που διαπράττει για το ΤΑΣΕΟ, που επί χρόνια ήταν μέλος, μέχρι την περίοδο αποπομπής του κακήν κακώς από το Σύλλογο (άραγε πότε αντιλήφτηκε το σύστημα πυραμίδας, μόνο όταν εκδιώχθηκε;) αρμόδια είναι τα δικαστήρια που θα κληθεί να αποδείξει τις συκοφαντίες που τολμάει να γράψει στο σχόλιο του. Κάποιος πρέπει να του υπενθυμίσει πάντως ότι το καταστατικό του ΤΑΣΕΟ είναι εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο. 

Αναμένοντας τις αποφάσεις της Διοίκησης τον αφήνουμε στη γενική χλεύη των συναδέλφων. 

Υ.Γ. όταν η μισαλλοδοξία μετατρέπεται σε δήθεν υπηρεσιακό πατριωτισμό, όταν ο αμοραλισμός είναι το θεμέλιο της πραγματικότητας που αντιλαμβάνεσαι, τότε ναι… ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΚΚΩΛΗΣ. Όταν ,όμως είσαι Αναπληρωτής Διευθυντής Εφαρμογής Προγραμμάτων του Οργανισμού τότε δυστυχώς ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

Ακολουθεί η συγκεκριμένη δημόσια ανάρτηση και το δημόσιο σχόλιο του για να γνωρίζουν όλοι την άποψη που έχει ο Αν. ΔΕΠ για τους εργαζόμενους στον ΟΚΑΝΑ. 










Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου