ΝΕΟ ΔΣ ΟΚΑΝΑ

Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Χρήστου, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις «Σπουδές Νοτιοανατολικής Ευρώπης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη» του Πανεπιστημίου Πειραιώς, 

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου ΝΙΣ (Πρώην Γιουγκοσλαβία), 


 Μέλη Δ.Σ.
1. ΣΤΑΓΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ  Διευθυντής στην Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Πρόεδρος του ΣΟΔΝ-ΕΜΠ, με αναπληρωτή του τον ΣΑΡΡΗ ΔΙΟΓΕΝΗ του Κωνσταντίνου, Αστυνομικό Υποδιευθυντή - Τμηματάρχη στο Τμήμα Καταπολέμησης Ναρκωτικών και Παραβατικότητας Ανηλίκων, Αντιπρόεδρο του ΣΟΔΝ-ΕΜΠ.
2. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,  Δήμαρχος Τρικκαίων - Προέδρος ΚΕΔΕ, ως τακτικό μέλος - εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ, με αναπληρωτή του τον ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του Παντελή, Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Έδεσσας - Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.
3. ΜΠΑΝΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,Ψυχολόγος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την ΣΟΥΛΑΝΔΡΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του Γρηγορίου,
4. ΚΟΛΑΪΤΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Ανδρέα, Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής ΕΚΠΑ, ως τακτικό μέλος , με αναπληρωτή του τον ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΑ  Ψυχίατρο.
5. ΤΣΙΩΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Χαράλαμπου, , Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον ΜΥΡΙΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Δικηγόρο.

Σχόλια