ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ VODAFONE -ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ- ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝEΤAIΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑΣΥ(ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ,ΑΜΕΛ,)




Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με τον «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑΣΥ» και την εταιρεία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και internet «VODAFONE» παρέχει στα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειες τους νέα εταιρικά προγράμματα σε ειδικές τιμές για κάθε ανάγκη. Στις παροχές μπορούν να ενταχθούν οποιαδήποτε είδους σύνδεση ή καρτοκινητό έχουμε, ανεξαρτήτως δικτύου που χρησιμοποιούμε σήμερα και να επωφεληθούμε των πολύ σημαντικών εκπτώσεων που μας προσφέρονται.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 

1.Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να ενταχθούν στα προγράμματα της «VODAFONE» πρώτα από όλα θα στείλουν mail στο silogos@okana.gr όπου θα δηλώνουν για ποιο από τα παρεχόμενα προγράμματα ενδιαφέρονται, ώστε να τους αποσταλεί η αίτηση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που έχουν επιλέξει. 

2. Στη συνέχεια και αφού τους έχει σταλθεί η αίτηση θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά (σκανάρουν) την ταυτότητά τους και στις δύο πλευρές και κάποιο λογαριασμό κοινής ωφελείας ή το πάνω μισό του εκκαθαριστικού της εφορίας, όπου θα αναγράφονται η διεύθυνση κατοικίας και ο ΑΦΜ του Δικαιούχου, στον οποίο θα εκδίδεται ο λογαριασμός. Τα παραπάνω, πρέπει να αποσταλούν συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα στο mail του Συλλόγου silogos@okana.gr 

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου στη συνέχεια θα αποστείλουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και έγγραφα στον «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑΣΥ» για να προχωρήσουν στην σύνδεση των εταιρικών πακέτων της «VODAFONE» 

Οι συνδέσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ασχέτως του προγράμματος στο οποίο θα ανήκουν. 

Η αποστολή των καρτών SIM ή των όποιων παρελκόμενων της κάθε σύνδεσης θα αποστέλλονται 

1. με κούριερ στη διεύθυνση που θα δηλώσετε 

2. ή μέσω του Συλλόγου . 

Επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο όπου μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα εταιρικά πακέτα προσφορών της «VODAFONE». 


Τα στοιχεία επικοινωνίας του συνδέσμου από τον Σύλλογο Εργαζομένων OKANA είναι: 

Βασίλειος Σταυρόπουλος. Οργανωτικός Γραμματέας 

Τηλ. 6945849911 


vas562000@yahoo.gr


 
 

Σχόλια