ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων και των υπόλοιπων οργάνων του Συλλόγου θα διεξαχθούν την Τετάρτη 13 Μαΐου για την περιφέρεια και την Πέμπτη 14 Μαΐου για την Αθήνα. Οι εκλογοαπολογιστικές συνελεύσεις στις δομές της περιφέρειας θα πραγματοποιούνται μετά από επικοινωνία με τους Τοπικούς Συμβούλους.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές του Συλλόγου έχουν όλοι οι συνάδελφοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών του Συλλόγου και είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Οι συνάδελφοι που δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα τις μηνιαίες εισφορές τους στον Σύλλογο θα πρέπει να το πράξουν μέχρι και την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αποτανθούν στην ταμία του Συλλόγου κ. Καρασαββίδου.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι συνάδελφοι εργάζονται στον ΟΚΑΝΑ με την μορφή δελτίου παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκια) ή απασχολούνται στον Οργανισμό μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για να είναι μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, θα πρέπει να δίνουν οικονομική εισφορά προς τον Σύλλογο (όπως ορίζει το καταστατικό του). Η μηνιαία εισφορά έχει οριστεί στα 5 (πέντε) ευρώ και επειδή δεν μπορεί να γίνει απευθείας παρακράτηση από το τμήμα μισθοδοσίας, όπως συμβαίνει με τους συναδέλφους με σύμβαση αορίστου χρόνου θα πρέπει να καταβάλλεται η εισφορά από τους ίδιους σε τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια βάση (15,30,60 ευρώ). Για τους υπαλλήλους των εταιρειών φύλαξης και καθαριότητας η μηνιαία εισφορά ανέρχεται στο ποσό των 2 (δύο) ευρώ μηνιαίως. Η διαδικασία κατάθεσης είναι ακριβώς η ίδια που αναφέρεται παραπάνω.

Για να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές η εγγραφή τους ξεκινάει είτε από την ημερομηνία έναρξης εργασίας τους στον ΟΚΑΝΑ αν αυτή είναι μετέπειτα της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας είτε αμέσως μετά από την τελευταία εκλογική διαδικασία τον Μάρτιο του 2017,  αν απασχολούνται στον Οργανισμό πριν από τον Μάρτιο του 2017. 

Ο λογαριασμός στον οποίο θα γίνεται η κατάθεση των χρημάτων είναι ο λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό 108/948901-01.Ως αιτιολογία θα αναγράφεται το όνομα και ο/οι μήνες που θα αφορά η κατάθεση.

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί στο παρελθόν και επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο μελών του Συλλόγου θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα-αίτηση εγγραφής στο μητρώο που ακολουθεί.

Την αίτηση θα πρέπει να την αποστείλουν στο fax:210-6207866 ή στο mail του Συλλόγου silogos@okana.gr

Προς: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ
Στουρνάρη 67
οkanalaboursunion.blogspot.com
mail:silogos@okana.gr


ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ


Παρακαλώ, όπως κάνετε δεκτή την αίτησή μου για εγγραφή στο μητρώο μελών του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ………………………………………………………………
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ………………………………………………………………………
ΑΡ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ………………………………………………...
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ…………………………………………………………………………
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..................................……………………………
ΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ……………………………………………………………………
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ…………………………………………………………………………

Ο/Η ΑΙΤ……..

Για την Αθήνα η Κεντρική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για την:

Τρίτη 31 Μαρτίου. Εάν δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου.Εφόσον δεν υπάρξει και πάλι απαρτία η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Υπηρεσιών του Οργανισμού.

Σχόλια