ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ BLS (Basic Life Support - Βασική Υποστήριξη Ζωής), (BLS AED ΚΑΡΠΑ CPR)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου στην έδρα της Ελληνικής Καρδιολογικής εταιρείας το Σεμινάριο BLS (Basic Life Support - Βασική Υποστήριξη Ζωής), (BLS AED ΚΑΡΠΑ CPR) σε συνεργασία με τo Σύλλογο Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ. 




Ένα δωρεάν πιστοποιημένο από το ERC - European Resuscitation Council, Σεμινάριο στην ΚαρδιοΠνευμονική Αναζωογόνηση στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της HCS (Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία) (ΟΕ ΚΑΡΠΑ/Εντατικής Θεραπείας και ΟΕ Νοσηλευτικής στην Καρδιολογία), που είχε ως αποτέλεσμα την πιστοποίηση 40 νέων ανανηπτών.
Η Ομάδα Εργασίας ΚαρδιοΠνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας οργανώνει, πιστοποιημένα (από την ΕΚΕ και το ERC - european resuscitation council) 4ωρα σεμινάρια BLS (basic life support - βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή)
Τα σεμινάρια , απευθύνονται σε γιατρούς, νοσηλευτές, φοιτητές και λοιπό προσωπικό νοσοκομείων και διοργανώνονται στους χώρους της ΕΚΕ (Ποταμιάνου 6, Αθήνα)


To σεμινάριο είχε κυρίως πρακτικό περιεχόμενο, δηλ. άσκηση σε ανθρώπινα προπλάσματα και χρήση πραγματικών αυτόματων εξωτερικών απινιδιστών. 
Οι εκπαιδευτές είναι όλοι πιστοποιημένοι από την ΕΚΕ και το ERC, με ευρεία εμπειρία στη διδασκαλία του σεμιναρίου. 

Στο τέλος του σεμιναρίου χορηγήθηκε πιστοποιητικό από το ERC που έχει 5ετη ισχύ .
  Ευχαριστούμε την εθελοντική ομάδα που οργάνωσε και συντόνισε το σεμινάριο και ειδικά την Ευαγγελία Σταματοπούλου για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία που μας παρείχε.

Το προσεχή Φθινόπωρο ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ συνεχίζοντας τη συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική εταιρεία και την εθελοντική ομάδα θα συμμετέχει σε νέο σεμινάριο (bls-basic life support - βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή)
  


Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων όσων συναδέλφων θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.


Σχόλια