VIRUS.COM.GR : Ανακλήθηκε η παράνομη παράταση θητείας του διευθυντή του ΟΚΑΝΑ!


Ανακλήθηκε η παράνομη παράταση θητείας του διευθυντή του ΟΚΑΝΑ!
Ο σάλος που προκλήθηκε από την παράνομη παράταση της θητείας του γενικού διευθυντή του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) είχε ως αποτέλεσμα να ανακληθεί η απόφαση
Το θέμα αποκάλυψε το Virus, αναδεικνύοντας τις προεκλογικές μεθοδεύσεις για την παραμονή του κ. Γκανά στη θέση του.
Με σημερινή απόφαση, λοιπόν, η οποία ανακοινώθηκε εγγράφως στις μονάδες του ΟΚΑΝΑ, η διοίκηση αποφάσισε να πάρει πίσω την εν λόγω παράταση, η οποία λανθασμένα βασιζόταν στο άρθρο 12, παρ.3 του Ν.2955/2001.
Μεγάλη ήταν η αντίδραση του συλλόγου εργαζομένων, ο οποίος κατήγγειλε το παράνομο της ενέργειας αυτής, η οποία καταπατούσε τη νομοθεσία αλλά και τον εσωτερικό κανονισμό του οργανισμού. Γενικότερα την προβληματική κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στον οργανισμό και την πληθώρα καταγγελιών του συλλόγου εργαζομένων είχε αναδείξει το Virus με αφορμή τα εγκαίνια του ΧΕΧ.


Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει ότι είχε προηγηθεί το εξώδικο του προς τη Διοίκηση του Οργανισμού για το θέμα. «Επιπλέον η Διοίκηση εισέπραξε κι ένα άλλο ράπισμα, αυτή τη φορά από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει με νύχια και με δόντια τον Γκανά στη θέση του (τέτοια επιμονή είναι άξια απορίας) έστειλε αίτημα στο ΣΤΕ για να δώσει το ΣΤΕ άδεια για παράταση της θητείας του. Για αυτό το λόγο οι διάφοροι «κολαούζοι» της τωρινής Διοίκησης διέρρεαν ότι ο Γενικός είχε πάρει άδεια και ότι θα επανερχόταν στη θέση του την ερχόμενη εβδομάδα.Το ΣΤΕ, όμως διέψευσε και τις τελευταίες φρούδες ελπίδες του απερχόμενου συστήματος απορρίπτοντας το αίτημα της παράτασης του Γενικού Διευθυντή», αναφέρει.

Σχόλια