ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ με τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας σας ενημερώνουμε ότι όσοι συνάδελφοι (και εκτός Αττικής) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο οικογενειακό κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2019 μπορούν να υποβάλουν αίτηση - δήλωση την οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο mail του Συλλόγου silogos@okana.gr από τις 28/6/2019 έως 03/7/2019 


Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείο Υγείας δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτωθι κατηγορίες: 

1. Οι εν ενεργεία υπάλληλοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας, συμπεριλαμβανομένων και των αποσπασμένων υπαλλήλων που υπηρετούν σε άλλους φορείς αλλά και των αποσπασμένων υπαλλήλων από άλλους φορείς που υπηρετούν στην Κεντρική Υπηρεσία, οι υπάλληλοι της Κεντρικής Υπηρεσίας ΙΔΟΧ, συνταξιούχοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υ.Υ. και τα μέλη των οικογενειών τους, καταβάλουν το ποσό των 4,00 ευρώ ανά άτομο ημερησίως. Οι γονείς και τα αδέλφια των ανωτέρω καταβάλουν το ποσό των 4,00 ευρώ ανά άτομο ημερησίως. 

· Τα τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών κάτω των 18 ετών φιλοξενούνται δωρεάν καθώς και αυτά που έχουν την ιδιότητα του φοιτητή, σπουδαστή ή στρατευμένου. 

· Τα τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες θα καταβάλουν το ποσό των 4,00 ευρώ ανά άτομο ημερησίως. 

Όλοι οι εν ενεργεία πρώην υπάλληλοι της Κ.Υ. του Υ.Υ. που μετακινήθηκαν βάση του ν. 4052/201Η2 άρθρο 9 εμπίπτουν στις διατάξεις της παραπάνω κατηγορίας, κάνοντας χρήση μίας κατασκηνωτικής περιόδου. 

2. Όλοι οι εν ενεργεία υπάλληλοι των φορέων που εποπτεύονται από το Υπουργείο και τα μέλη των οικογενειών τους, θα καταβάλουν το ποσό των 10,00 ευρώ την ημέρα ανά άτομο. 

· Τα τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών κάτω των 18 ετών φιλοξενούνται δωρεάν καθώς και αυτά που έχουν την ιδιότητα του φοιτητή, σπουδαστή ή στρατευμένου. 

· Τα τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, θα καταβάλουν το ποσό των 10,00 ευρώ την ημέρα ανά άτομο. 


3. Συνταξιούχοι των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Υγείας καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, θα καταβάλουν το ποσό των 10,00 ευρώ την ημέρα ανά άτομο. 

· Τα τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών κάτω των 18 ετών φιλοξενούνται δωρεάν καθώς και αυτά που έχουν την ιδιότητα του φοιτητή, σπουδαστή ή στρατευμένου. 

· Τα τέκνα των ανωτέρω κατασκηνωτών που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, θα καταβάλουν το ποσό των 10,00 ευρώ την ημέρα ανά άτομο. 

4. Φιλοξενούμενοι: 

· Παιδιά κάτω των 12 ετών θα φιλοξενούνται δωρεάν. 

· Παιδιά άνω των 12 ετών που είναι μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, θα καταβάλουν 5,00 ευρώ την ημέρα ανά άτομο. 

· Λοιποί φιλοξενούμενοι θα καταβάλουν 10,00 ευρώ την ημέρα ανά άτομο. 

5. Κατασκηνωτές ΑμεΑ (με πρόσφατη υπάρχουσα απόφαση ΚΕΠΑ) φιλοξενούνται δωρεάν. 

Ενημερώνουμε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Κατασκήνωσης για το έτος 2019 θα επιτραπεί η είσοδος στα κατοικίδια με ειδικούς όρους που θα αναφέρονται ρητά στους κανόνες λειτουργίας της κατασκήνωσης, οι οποίοι θα διατεθούν στους κατασκηνωτές κατά την υποβολή της αίτησης-δήλωσής τους, τηρώντας αυστηρά την Νομοθεσία, (διατάξεις των ν. 4039/2012 και 4235/2014 και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία). Θα διατεθούν 5 συγκεκριμένες σκηνές ανά κατασκηνωτική περίοδο (30-31-32-33-34). Αν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι θα τεθούν κριτήρια επιλογής από το ΔΣ της Κατασκήνωσης. 

Υποχρεωτική προσκόμιση βιβλιαρίου υγείας. 

Oι κατασκηνωτικές περίοδοι διαμορφώνονται ως εξής: 

· Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ από Τρίτη 09/07/2019 έως Τρίτη 23/07/2019 

· Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ από Πέμπτη 25/07/2019 έως Πέμπτη 08/08/2019 

· Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ από Σάββατο 10/08/2019 έως Πέμπτη 22/08/2019 

· Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ από Σάββατο 24/08/2019 έως Δευτέρα 02/09/2019 

Την αίτηση συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα οι συνάδελφοι μπορούν να τη βρουν στα υπηρεσιακά mail τους


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ

Η κατασκήνωση βρίσκεται στον Αγ. Ανδρέα στο Μάτι απέχει 300 μέτρα από τη θάλασσα, βρίσκεται από την επάνω μεριά του δρόμου και υπάρχει πρόσβαση στην παραλία από ένα μονοπάτι.
Στην είσοδο της κατασκήνωσης υπάρχει φύλαξη για να ελέγχονται όσοι εισέρχονται και δεν επιτρέπεται η έξοδος από το χώρο στους ανήλικους χωρίς την προηγούμενη συναίνεση των γονέων.
Εντός της κατασκήνωσης υπάρχει χώρος για δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά (γήπεδα, χώρος προβολής ταινιών κ.λ.π.) καθώς επίσης κυλικείο, εστιατόριο, ο χώρος των πλυντηρίων και το ιατρείο της κατασκήνωσης.
Οι σκηνές είναι μεγάλες, στρατιωτικού τύπου, στις οποίες τοποθετούνται μέχρι 8 κρεβάτια, αναλόγως των ατόμων που δηλώνει ο κάθε συμμετέχων στην αίτηση του, ψυγείο και ντουλάπα. Δεν περιλαμβάνεται κουζινάκι ούτε επιτρέπεται το μαγείρεμα εντός της σκηνής. Σε κάθε σκηνή αντιστοιχεί ατομική τουαλέτα με ντουζιέρα που κλειδώνει και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από αυτή. Υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας επιπλέων ατόμων τα οποία πρέπει να δηλώνονται από τον δικαιούχο στη διοίκηση της κατασκήνωσης που βρίσκεται στο χώρο της κατασκήνωσης.
Στο χώρο του εστιατορίου σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σύμφωνα με το μενού της ημέρας το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή διαμονής.

Σχόλια