ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας αποδέχτηκε το αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ για την είσοδο των μελών του Συλλόγου, στα Προμηθευτικά Πρατήρια του Στρατού σε όλη την Ελλάδα.

 Η είσοδος των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ στους Προμηθευτικούς Οργανισμούς των σωμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της Ταυτότητας Μέλους του Συλλόγου Εργαζομένων. Στα Στρατιωτικά Πρατήρια μπορείτε να βρείτε με τιμές πρατηρίου super market, shops in shop, πρατήριο βενζίνης ΕΚΟ κ.α. οι πόλεις όπου υπάρχει δομή του ΟΚΑΝΑ και λειτουργεί προμηθευτικό πρατήριο είναι οι ακόλουθες:

 

1.      Αθήνα (1ο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΚΕΤΑ- Κατεχάκη,  2ο ΠΟΝ-Ιερά οδό)

2.      Θεσσαλονίκη (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ “ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ”- ΓΡ. Λαμπράκη)

3.      Αλεξανδρούπολη (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΤΣΟΥΚΑ – Δήμητρας 1)

4.      Κομοτηνή (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΧΑΝΙΩΤΗ- Αγχιάλου)

5.      Δράμα  (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ "ΠΑΠΑΡΓΥΡΗ"- Λεωφόρος στρατού)

6.      Σέρρες (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΑΡΗ)

7.      Βέροια (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΜΥΝΤΑ)

8.      Λιτόχωρο (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ)

9.      Λάρισα (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ- Ηρώων Πολυτεχνείου)

10.  Βόλο (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ Ν. –Ν. Ιωνία Βόλου)

11.  Λαμία (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΣΑΚΑΛΟΥ)

12.  Χανιά (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ)

13.  Ρόδο (ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΟΑ ΖΕΦΥΡΟΥ)

Εννοείται ότι λειτουργούν και σε άλλες περιοχές στρατιωτικά πρατήρια που μπορούν τα μέλη του Συλλόγου να επισκεφτούν αλλά για την ώρα δεν λειτουργεί Δομή του ΟΚΑΝΑ. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το πανελλαδικό δίκτυο των  στρατιωτικών πρατηρίων

 

http://www.army.gr/el/themata-prosopikoy/monimoi/pratiria

 

Όσοι συνάδελφοι, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι, ενδιαφέρονται για αυτή τη συνεργασία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ με το πανελλαδικό δίκτυο των στρατιωτικών πρατηρίων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δεν έχουν ακόμα ταυτότητα μέλους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ παρακαλούνται να αποστείλουν φωτογραφία (μέγεθος ταυτότητας) σε φάκελο στις Κεντρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού (Αβέρωφ 21) με την ένδειξη «Για τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ- Στρατιωτικά Πρατήρια».

Στο πίσω μέρος της φωτογραφίας να αναγράφεται το όνομα του ενδιαφερόμενου , το πατρώνυμο, τον αριθμό μητρώου στον ΟΚΑΝΑ καθώς και η δομή που εργάζεται.

 

Σχόλια