Δημιουργία Τράπεζας αίματος

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ προχώρησε στη δημιουργία Τράπεζας αίματος με σκοπό:

 - Τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος.

 -Την παροχή βοήθειας και τη συμπαράσταση για την εξεύρεση αίματος όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη 

 - Την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος στο συλλογικό χώρο και το κοινωνικό περιβάλλον των μελών του Συλλόγου.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι των γραμματειών των δομών να στείλουν στο fax:2105225575 κατάλογο με τα ονόματα των συναδέλφων που επιθυμούν να συμμετέχουν. Για τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού υπεύθυνος για την συλλογή των ονομάτων των συμμετεχόντων είναι ο Παύλος Τσολιάς.

Ο αριθμός μητρώου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ είναι 14104

Η διαδικασία είναι απλή. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να δώσει αίμα (σε οποιαδήποτε αιμοδοσία προτιμά) δηλώνει τα παραπάνω στοιχεία, δηλαδή το όνομα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών τον αριθμό μητρώου (προαιρετικά) και το όνομά του. Όσοι είναι ήδη εθελοντές αιμοδότες το μόνο που κάνουν είναι να δηλώσουν,μετά την αιμοδοσία,πως επιθυμούν να δωρίσουν τη φιάλη στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ. Δικαιούχοι, σε πρώτη φάση, θα είναι όσοι ενισχύουν την τράπεζα με αίμα και σε δεύτερη φάση μόλις συγκεντρωθεί επαρκής ποσότητα και επαρκής αριθμός συμμετεχόντων, θα επεκταθεί το δικαίωμα σε όλους τους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ.

Διαχειριστής ορίστηκε ο συνάδελφος Ρέντας Δημήτριος .Όποιος έχει αίτημα για αίμα παρακαλείται να επικοινωνεί μαζί του στο τηλέφωνο 6984325116.

ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ !


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

Σχόλια