ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ αποδέχτηκε την πρόταση του Δήμου Θέρμης για ενοικίαση κτιρίου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να λειτουργήσει εκεί το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας της συμπρωτεύουσας. Με τη διαφορά ότι στο κτίριο αυτό στεγάζεται η κατάληψη NUEVO MUNDO.

Αν ο ΟΚΑΝΑ θέλει να κάνει σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στη Θεσσαλονίκη δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσει το κτίριο του Δήμου Θέρμης, στο οποίο στεγάζεται η κατάληψη. Πολύ περισσότερο αν για να χρησιμοποιήσει το κτίριο προτίθεται να στηρίξει (έστω και έμμεσα) την εκκένωση του κτιρίου και την επέμβαση της αστυνομίας.

Μας βρίσκει κάθετα αντίθετους η προσπάθεια να χρησιμοποιηθούν οι εξαρτημένοι και τα προγράμματα θεραπείας με οποιοδήποτε τρόπο ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την καταστολή και ο ΟΚΑΝΑ ως πολιορκητικός κριός για την επέκταση του σχεδίου καταστολής των καταλήψεων, που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα.

Καταδικάζουμε προκαταβολικά την οποιαδήποτε ανάμιξη του ΟΚΑΝΑ στο σχέδιο εκκένωσης της κατάληψης και καλούμε τη Διοίκηση να εγκαταλείψει αυτό το επαίσχυντο σχέδιο και να αντιληφθεί, έστω και με καθυστέρηση, ότι ο στόχος της αντιμετώπισης της εξάρτησης δεν συναντιέται πουθενά και με κανέναν τρόπο με την καταστολή.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

Σχόλια