Διάθεση υγειονομικού υλικού από την Περιφέρεια Αττικής


Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η παραλαβή ποσότητας σκευασμάτων ήπιας αντισηπτικής δράσης και μασκών μιας χρήσης από το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής με την συνεργασία και επίβλεψη της Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου τομέα Αθηνών Δήμητρας Νάνου.
 Συγκεκριμένα παρελήφθησαν μέσω του Κέντρου Διαχείρισης της Περιφέρειας Αττικής 98 αντισηπτικά των 500 ml, 96 αντισηπτικά των 80 ml και 1000 μάσκες μιας χρήσης. 

Στη συνάντηση που προηγήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα, δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου να ενημερώσουν την κα Νάνου για τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε ο Σύλλογος όλο το προηγούμενο διάστημα για τη διαχείριση του covid-19 στις διάφορες δομές του ΟΚΑΝΑ  τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια. 
Τονίστηκε πόσο σημαντική είναι η προσφορά όλων των  φορέων σε υλικά και μέσα για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες των θεραπευομένων του Οργανισμού. 
Η κα Νάνου μας ενημέρωσε για τις δράσεις που θα μπορεί να αναλάβει η Περιφέρεια Αττικής και μέσω του Κέντρου Logistics που διαχειρίζεται ο Νότιος Τομέας για την διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες (ειδικές ομάδες θεραπευόμενων ΟΚΑΝΑ) και συμφωνήθηκε να προγραμματιστει νέα συνάντηση μαζί με την Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Νάνου παραδίδει στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Παπαδόπουλο και στη Ταμία του Συλλόγου κ. Καρασαβιδου το υγειονομικό υλικό. 

Το υγειονομικό υλικό παραδόθηκε στον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ Θεοχάρη από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Παπαδόπουλο, όπου τον ενημέρωσε για την πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής για επέκταση της συνεργασίας με τον ΟΚΑΝΑ.
Ο Σύλλογος Εγαζομένων ΟΚΑΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Αττικής και τον κ. Πατούλη για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα συνδρομής σε υλικά ατομικής προστασίας για την αντιμετώπιση του Covid-19 καθώς και όσους Περιφερειάρχες ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα του Συλλόγου και στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια κάλυψης των δομών του Οργανισμού σε υγειονομικό υλικό. 

Σχόλια