Ανακοίνωση για συνεργασία με Super Market Σκλαβενίτη

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ με το Super Market Σκλαβενίτης, ο οποίος προσφέρει στα μέλη του Συλλόγου έκπτωση 9% για τις αγορές από τα καταστήματα του με τη μορφή κουπονιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Όποιο μέλος του Συλλόγου ενδιαφέρεται θα πρέπει να καταθέτει το ποσό που επιθυμεί (100, 200, 300 κλπ ευρώ) στο λογαριασμό του Συλλόγου. Στην κατάθεση θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ SUPER και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ). Το ΔΣ θα καταθέτει τα χρήματα στο λογαριασμό του Super Market και θα παραλαμβάνει μέσα σε πέντε ημέρες τα αντίστοιχα κουπόνια τα οποία θα διανέμονται στα μέλη του Συλλόγου. Κάθε ένας που συμμετέχει θα λαμβάνει για κάθε 100 ευρώ που έχει καταθέσει 17 κουπόνια των 5 ευρώ και 4 κουπόνια των 6 ευρώ που αντιστοιχούν σε 109 ευρώ.

Τα κουπόνια θα αποστέλλονται στην κάθε μονάδα μέσα σε φάκελο συνοδευόμενα από μια κατάσταση των ατόμων που συμμετέχουν καθώς επίσης και τα ποσά τα οποία δικαιούνται. Η κατάσταση θα αποστέλλεται πίσω στο Σύλλογο υπογεγραμμένη από τον κάθε ένα που παραλαμβάνει τα κουπόνια του. Υπεύθυνος στις μονάδες τις επαρχίας είναι ο τοπικός σύμβουλος ενώ για τις μονάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όποιος ορίζεται από την κάθε μονάδα.

Η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται μια φορά κάθε μήνα. Για τη διευκόλυνση μας και τον καλύτερο συντονισμό της διαδικασίας η καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης των χρημάτων στο λογαριασμό του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ στην Εθνική Τράπεζα 108 00122623 (IBAN GR1501101080000010800122623) ορίζεται η 12η εκάστοτε μήνα αρχής γενομένης τη 12η Απριλίου.

Σχόλια