ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ "BURN OYT" ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ έστειλε στη Διοίκηση του Οργανισμού  την επιστολή που ακολουθεί σχετικά με την επέκταση της άδειας για την πρόληψη του "BURN OUT" και στους συναδέλφους που απασχολούνται στον Οργανισμό μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Να σημειωθεί και οι συνάδελφοι που απασχολούνται στον Οργανισμό μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ μπορούν να είναι μέλη του Συλλόγου ,όπως και οι συνάδελφοι που  εργάζονται στον ΟΚΑΝΑ με την μορφή δελτίου παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκια). Για να είναι μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, θα πρέπει να δίνουν οικονομική εισφορά προς τον Σύλλογο (όπως ορίζει το καταστατικό του).Η μηνιαία εισφορά έχει οριστεί στα 5 (πέντε) ευρώ και επειδή δεν μπορεί να γίνει απευθείας παρακράτηση από το τμήμα μισθοδοσίας, όπως συμβαίνει με τους συναδέλφους με σύμβαση αορίστου χρόνου θα πρέπει να καταβάλλεται η εισφορά από τους ίδιους σε τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια βάση (15,30,60 ευρώ).

Για τους υπαλλήλους των εταιρειών φύλαξης και καθαριότητας η μηνιαία εισφορά ανέρχεται στο ποσό των 2(δύο) ευρώ μηνιαίως. Η διαδικασία κατάθεσης είναι ακριβώς η ίδια που αναφέρεται παραπάνω.

Ο λογαριασμός στον οποίο θα γίνεται η κατάθεση των χρημάτων είναι ο λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό 108/948901-01.Ως αιτιολογία θα αναγράφεται το όνομα και ο/οι μήνες που θα αφορά η κατάθεση.


Όσοι δεν έχουν εγγραφεί στο παρελθόν και επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο μελών του Συλλόγου θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα-αίτηση εγγραφής στο μητρώο που ακολουθεί.


Την αίτηση θα πρέπει να την αποστείλουν στο fax:210-6207866 ή στο mail του Συλλόγου silogos@okana.gr

Προς: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ
Στουρνάρη 67
οkanalaboursunion.blogspot.com
mail:silogos@okana.gr




ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ




Παρακαλώ, όπως κάνετε δεκτή την αίτησή μου για εγγραφή στο μητρώο μελών του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ.


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ………………………………………………………………
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ………………………………………………………………………
ΑΡ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ………………………………………………...
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ…………………………………………………………………………
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..................................……………………………
ΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ……………………………………………………………………
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ…………………………………………………………………………


Ο/Η ΑΙΤ……..

Σχόλια