ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Σεμινάρια & Πιστοποίηση (ΑΣΕΠ)

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
Σεμινάρια &  Πιστοποίηση (ΑΣΕΠ)
ΓΙΑ τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
 Αγαπητά μέλη, 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασία με τα ΚΔΒΜ TASEIS, εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Συλλόγου καθώς και για τους συγγενείς τους 1ου βαθμού, ειδική τιμή για ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ + ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ γνώσεων και δεξιοτήτων Η/Υ η οποία αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ. 

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στόχος και μέλημα του Συλλόγου μας είναι να μπορέσουν τα μέλη μας και οι οικογένειές τους να αναπτύξουν ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον χειρισμό καθημερινών εφαρμογών γραφείου (Word, Excel, Internet) και να αποκτήσουν μόρια για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και κάθε σχετική διαδικασία αξιολόγησης καθώς επίσης να βελτιώσουν την θέση τους στην αγορά εργασίας. 
Τα προγράμματα προετοιμάζουν για την απόκτηση της αναγνωρισμένης από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτής από τον ΑΣΕΠ πιστοποίησης βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής, συμμετέχοντας σε εξετάσεις. 
Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης2 Taseis υλοποιούν διαρκώς τμήματα MS Office τα οποία διεξάγονται σε πιστοποιημένες από τον ΕΟΠΠΕΠ αίθουσες του, στο κέντρο της Αθήνας (Αιόλου 72). 

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:
· Πακέτο BASIC: Word, Excel, Internet 
· 24 ώρες σε τάξη, μαθήματα και προσομοίωση 
· εξετάσεις πιστοποίησης χωρίς επιπλέον κόστος (εγκεκριμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτή από τον ΑΣΕΠ) 
· δωρεάν επανεξέταση σε όλες τις ενότητες. 

Συνολικό κόστος: 95 ευρώ /άτομο. 

Οι 24 ώρες μαθημάτων, μπορούν να κατανεμηθούν σε 4 εξάωρα μαθήματα (Σάββατα) ή 6 τετράωρα απογευματινά, εργάσιμες ημέρες. Παρακαλούμε στην αίτησή σας να επιλέξετε το αντίστοιχο πεδίο. 
Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι η κατοχύρωση της θέσης θα γίνεται με την κατάθεση προκαταβολής η οποία θα ανέρχεται στο μισό του συνολικού κόστους και θα πραγματοποιηθεί μετά την τελική επιλογή των ενδιαφερομένων. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις. 
Η προσφορά αφορά προς το παρόν εργαζόμενους σε δομές της Αττικής. Ο Σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση άλλων ΚΔΒΜ της περιφέρειας για επέκταση της προσφοράς. 
Στα mail των δομών και τα υπηρεσιακά mail θα σταλεί η αίτηση συμμετοχής, η οποία πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη στο email του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ : silergokana@yahoo.gr


ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) 
Επιπλέον, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ  για όσους συναδέλφους αδυνατούν να ανταποκριθούν στα μαθήματα 24 ωρών στα γραφεία του ΚΔΒΜ TASEIS, αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν  τα προαναφερθέντα σεμινάρια και να αποκτήσουν τη σχετική πιστοποίηση εξασφάλισε οικονομική προσφορά για μαθήματα εξ αποστάσεως.
Μέθοδος: Εκπαίδευση εξ Αποστάσεως (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση) 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση στις 3 ενότητες βασικού επιπέδου: 
- Επεξεργασία Κειμένου (Word 2010 ή νεότερο)
- Υπολογιστικά Φύλλα (Excel 2010 ή νεότερο) 
- Πλοήγηση στον Ιστό & Επικοινωνία (Internet Explorer & Outlook 2010 ή νεότερο) 
Η εκπαίδευση υλοποιείται μέσω μιας πλήρους σειράς διαδραστικών ηλεκτρονικών μαθημάτων απεριόριστης διάρκειας μέχρι και 6 μήνες από την ενεργοποίηση του κάθε κωδικού. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει :
- αναλυτικά βιντεομαθήματα,
- διαδραστικές ασκήσεις προετοιμασίας με βιντεολύσεις
- και εκπαιδευτικά τεστ προσομοίωσης που περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά των εξετάσεων για όλες τις ενότητες. 
Η επιμόρφωση λαμβάνει χώρα εξ αποστάσεως (e-learning) από τον προσωπικό υπολογιστή του εκάστοτε συμμετέχοντα και ο υπολογιστής πρέπει να διαθέτει τις εξής τεχνικές προϋποθέσεις : 
- MS Windows (7 ή νεότερο) ελληνικά
- MS Office (2010 ή νεότερο) ελληνικό 
- Σύνδεση στο Internet 
Η πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μαθήματα γίνεται από το εκπαιδευτικό portal της ΤΑΣΕΙΣ και για κάθε εκπαιδευόμενο εκδίδονται μοναδικοί κωδικοί εισόδου. 
 Κόστος : 115€ το άτομο 
Στα mail των δομών και τα υπηρεσιακά mail θα σταλεί η αίτηση συμμετοχής, η οποία πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη στο email του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ : silergokana@yahoo.gr

Σχόλια