ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ" ΤΟΥ κ. ΓΑΖΓΑΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ

Στους εργαζόμενους του Οργανισμού Βορείου Ελλάδας στάλθηκαν από τον κ. Γαζγαλίδη (πρώην αντιπρόεδρο του ΟΚΑΝΑ)που επί 23 χρόνια χρημάτισε  Υπεύθυνος Συντονιστής Μονάδων και Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδας δύο επιστολές σχετικά με τους λόγους "υποβολής παραίτησής" του. Θεωρούμε ότι για όλες αυτές τις εξελίξεις η Διοίκηση θα έπρεπε ήδη να είχε ενημερώσει τους εργαζόμενους ως όφειλε. Από τη στιγμή που η Διοίκηση θεώρησε ότι ούτε για αυτό το θέμα οφείλει να ενημερώσει τους εργαζόμενους, όπως και για πολλά άλλα θέματα, για αυτό το λόγο ως Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ κοινοποιούμε τις επιστολές για να γνωρίζουν όλοι  οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ για αυτή την εξέλιξη και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού. 

Ακολουθούν οι επιστολές του κ. Γαζγαλίδη  προς τους εργαζόμενους και το Δ.Σ. του  
ΟΚΑΝΑ
....................................................................................................................................................
Αγαπητοί συνεργάτες, συνάδελφοι, φίλοι,
Έπειτα από 23 χρόνια κοινής πορείας βρίσκομαι στη δυσάρεστη και μελαγχολική για μένα θέση να σας αποχαιρετήσω από το μετερίζι του Συντονιστή Μονάδων και Υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ Βόρειας Ελλάδας.
Όπως ίσως γνωρίζετε, με μακροσκελή επιστολή μου στις 13/07/2018 έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση της Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ. Για τους λόγους αυτής της κίνησής μου, προκειμένου να μην υπάρξει καμμία σκιά ή παρερμηνεία της και για την περίπτωση που δεν σάς έχει κοινοποιηθεί ήδη, σας επισυνάπτω αυτή την επιστολή.
Με επιστολή του προέδρου κ. Καφετζόπουλου στις 24/07/2018, χωρίς οποιαδήποτε αναφορά στις αιτίες και τους τρόπους λειτουργίας που με υποχρέωναν στην σύνταξη της επιστολής μου, ενημερώθηκα ότι στην συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 17/07/2018 στη Θεσσαλονίκη, η θέση της παραίτησής μου στη διάθεσή του έγινε ασμένως αποδεκτή.
Αγαπητοί μου συνοδοιπόροι,
Η κοινή μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια απέφερε καρπούς, πρωτοπόρους, ουσιαστικούς, ορατούς από τον καθένα. Στηρίξατε όλοι σας, συχνά υπερβάλλοντας εαυτούς, το δύσκολο καθημερινό έργο και τους γενεσιουργούς στόχους του Οργανισμού.  Ευχαριστώ την κάθε Μία και τον κάθε Έναν από εσάς για την τιμή και τη χαρά αυτής της συνεργασίας.
Μην ξεχνάτε ότι αποτελείτε την ψυχή και το σώμα, το διαχρονικό πρόσωπο αυτού του Οργανισμού. Μείνετε θεματοφύλακες κάθε καλού και σκαπανείς του καλύτερου για το μέλλον του. Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.
Παραμένω συνεργάτης, συνάδελφος, φίλος και θα είμαι πάντα κοντά σας.
Θεσσαλονίκη, 23.08.18
Κώστας Γαζγαλίδης
..............................................................................................................................................................
Για να διαβάσετε την επιστολή του κ. Γαζγαλίδη προς το Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια