ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Και φέτος ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ θα δώσει εορταστικές δωροεπιταγές στα παιδιά των συναδέλφων. 

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα μπορούν, όσοι συνάδελφοι έχουν παιδιά έως την ηλικία των 18 ετών να παραλάβουν τις δωροεπιταγές, από τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού και συγκεκριμένα από τον κ. Παύλο Τσολιά. 
Στις δομές της περιφέρειας τις δωροεπιταγές θα τις παραλάβουν οι τοπικοί σύμβουλοι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.Υπεύθυνος για τη διανομή  στη Θεσσαλονίκη είναι το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ Κουτσούκης. Στην Πάτρα οι δωροεπιταγές θα παραλειφθούν από την μονάδα "Γέφυρα" . 

Υπεύθυνοι για τη διανομή των δωροεπιταγών είναι οι κατά τόπους Τοπικοί Σύμβουλοι. 

Φέτος οι δωροεπιταγές είναι για τα παιδιά έως την ηλικία των 12 ετών από τα καταστήματα “JUMBO” και από12 ετών έως 18 ετών από τα καταστήματα «PUBLIC» συνολικής αξίας 30 ευρώ για κάθε παιδί. 
Επειδή οι δωροεπιταγές δίνονται από τις εισφορές των μελών του Συλλόγου, δικαιούχοι είναι μόνο όσοι συνάδελφοι είναι εγγεγραμμένοι στον Σύλλογο και είναι ταμειακά τακτοποιημένοι. 
Για τυχόν διευκρινήσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Τα τελευταία χρόνια το Δ.Σ. του Συλλόγου, λόγω της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, προσκαλεί σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις τα παιδιά των συναδέλφων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και καλύπτει την συνολική δαπάνη.Το ίδιο ισχύει και για τις δομές της περιφέρειας.
Οι Τοπικοί Σύμβουλοι κάθε νομού μπορούν να προσκαλέσουν τα παιδιά των συναδέλφων σε παιδική θεατρική παράσταση της πόλης τους.

Για τον αριθμό των συμμετεχόντων και τον τρόπο πληρωμής των εισιτηρίων θα πρέπει να έχει γίνει –πρώτα- συνεννόηση με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Σχόλια