ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ έχει αποστείλει αναλυτικό υπόμνημα σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ για να έχουν γνώση για όλα όσα καταγγέλλει ο Σύλλογος.Έτσι ώστε κανένας από τη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ να μην μπορεί να ισχυριστεί (σε σύντομο χρονικό διάστημα), ότι δε γνώριζε τίποτα...για το τί συμβαίνει στον Οργανισμό. 

Οι ενέργειες που έχουν αποφασιστεί να προβεί ο Σύλλογος για δημοσιοποίηση και καταγγελία των όσων συμβαίνουν στον Οργανισμό θα υλοποιηθούν με γνώμονα τη χρήση των πιο αποτελεσματικών μέσων την κατάλληλη χρονική στιγμή.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ERTopen
Οι εξελίξεις στον ΟΚΑΝΑ (Οργανισμός ΚΑτά των ΝΑρκωτικών) και οι επιθέσεις στους εργαζόμενους είναι το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 2 Αυγούστου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.
Στην εκπομπή , με αφορμή την παύση της κ. Κουτσοπούλου από υπεύθυνη της Μονάδας του Αγίου Σάββα θα γίνει διερεύνηση των δυσμενών για τους εργαζόμενους εξελίξεων, τις κινήσεις εκφοβισμού που εφαρμόζει η διοίκηση σε όσους διαφωνούν ή αντιστέκονται, καθώς και τις προοπτικές του Οργανισμού.
Στο στούντιο της ERTopen, θα βρίσκονται:
-ο Βασίλης Σταυρόπουλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ, και
-η Έμμυ Κουτσοπούλου, αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ.
H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.
Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου έστειλε έγγραφο ερώτημα στη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ σχετικά με την Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου που θέλει να οργανώσει. Συγκεκριμένα ερωτάται η Διοίκηση να προσδιορίσει επακριβώς το σημείο στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του ΟΚΑΝΑ που περιγράφεται η συγκεκριμένη υπηρεσία, ο ρόλος της και οι αρμοδιότητές της.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ Δ.Π.Υ.
Οι συνάδελφοι που εργάζονται με Δ.Π.Υ. -σε συνεργασία με τον Σύλλογο- έστειλαν στη Διοίκηση του Οργανισμού επιστολή – διαμαρτυρία σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις εισφορές του ΕΦΚΑ. Την Τετάρτη 2 Αυγούστου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συναδέλφων της Αττικής με τη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ για αυτό το θέμα. Νωρίτερα (12:00), στα γραφεία του Συλλόγου (Στουρνάρη 67), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συναδέλφων.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Μετά την σχεδόν καθολική εκδήλωση ενδιαφέροντος των συναδέλφων για το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ο Σύλλογος στις Γενικές Συνελεύσεις του Σεπτεμβρίου θα θέσει το θέμα για να υπάρξει επικύρωση από Γενικές Συνελεύσεις.Οι συνελεύσεις θα αποφασίσουν σχετικά με το αν θα προχωρήσουμε στη δημιουργία του ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου, και εφόσον επικυρωθεί η πρόταση να οριστούν τα περαιτέρω βήματα.

Σχόλια