ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ θα προχωρήσει στη δημιουργία Ομαδικού Ασφαλιστήριου Συμβολαίου Υγείας που θα ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες των συναδέλφων και θα έχει το μικρότερο δυνατό κόστος.


Πρέπει να επισημανθεί ότι το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί από κάποιες παραμέτρους και κυρίως τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων. Όσοι περισσότεροι ενδιαφερθούν, τόσο μικρότερο θα είναι το κόστος.

Για να μπορέσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες να καταθέσουν προτάσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ενδεικτικά τον αριθμό των συναδέλφων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο. Για αυτό το λόγο πρέπει κάθε δομή να αποστείλει email εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο εθελοντικό ομαδικό ασφαλιστήριο, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος έως 15 Ιουλίου 2017 στην διεύθυνση: silergokana@yahoo.gr, όπου θα γίνει η καταγραφή των ενδιαφερομένων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι συνάδελφοι που εργάζονται στον Οργανισμό με οποιαδήποτε μορφή απασχόλησης.

Πολλοί συνάδελφοι που ήδη έχουν ατομική ασφάλεια και καταβάλλουν σημαντικά ποσά για το πρόγραμμά τους, θα μπορούν να προβούν σε μερική τροποποίηση αυτού, ώστε σε συνδυασμό με το Ομαδικό Συμβόλαιο να έχουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, αλλά κυρίως σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο ομαδικό ασφαλιστήριο, δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση, ωστόσο θερμή παράκληση όσοι την συμπληρώσουν να έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον γιατί από αυτά τα στοιχεία θα εκτιμηθεί και το μηνιαίο ασφάλιστρο που θα προτείνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Επιπλέον, θα μπορούν να εντάξουν στο Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο και τα μέλη της οικογένειάς τους, ώστε να έχουν ειδικές προνομιακές τιμές για ιατρικές επισκέψεις, για διαγνωστικές εξετάσεις και τυχόν νοσηλείες. 

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Ομαδικού Συμβολαίου Υγείας. Στη συνέχεια θα δημιουργηθεί επιτροπή που θα αναλάβει την συνολική καταγραφή των αιτήσεων, την αξιολόγηση προτάσεων των ασφαλιστικών εταιρειών κ.α. 

Για κάθε περαιτέρω διαδικασία θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

Στις Κεντρικές Υπηρεσίες αρμόδιος για την συλλογή των ονομάτων των ενδιαφερομένων είναι ο Τσολιάς Παύλος.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι στις γραμματείες των δομών να ενημερώσουν για το παρόν έγγραφο όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στις δομές τους. 


(Ακολουθεί η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο εθελοντικό ομαδικό ασφαλιστήριο).



ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΔΟΜΗ:
 Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36


Σχόλια