ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ


Η εκδίκαση της υπόθεσης για τη διεκδίκηση του ανθυγιεινού επιδόματος προσδιορίστηκε για την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.Η υπόθεση αφορά στους συναδέλφους που έχουν προσφύγει σε ένδικά μέσα (νοσηλευτές και παρασκευαστές).

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΕΣΥ

Η ΕΠΕΣΥ απέστειλε επιστολή στη Διοίκηση του Οργανισμού σχετικά με το θέμα των ξηρών αντιδραστηρίων καθώς και για τα θέματα ασφάλειας και παρεμβάσεων της Διοίκησης στο θεραπευτικό έργο των Μονάδων.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΔΠΥ

Την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 14:30 καλούνται όλοι οι συνάδελφοι που εργάζονται στον ΟΚΑΝΑ με ΔΠΥ να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου (Στουρνάρη 67) όπου θα παρευρεθεί ο νομικός σύμβουλος του Συλλόγου. Θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τη διεκδίκηση μέσω της νομικής οδού, μετατροπής των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών σε αορίστου χρόνου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων συναντήσεων των εκπροσώπων των Θεραπευτικών Ομάδων της Αθήνας κατά την προηγούμενη περίοδο, η ΕΠΕΣΥ και το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ συγκαλούν την πρώτη συνάντηση της νέας περιόδου. Στις 22 Ιουνίου 2017 στις 13.00 στα Γραφεία του Συλλόγου. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν καταρχήν το ερωτηματολόγιο που θα σταλεί αλλά και όποιο άλλο θέμα οι θεραπευτικές ομάδες θεωρούν επείγον και άμεσο.

Σχόλια