ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Αθήνα 4/4/2017


Οι υποψήφιοι της παράταξης «Αγωνιστική Συνεργασία» θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ  και ιδιαίτερα εκείνα τα μέλη που προσήλθαν στις κάλπες των προχθεσινών εκλογών για να ασκήσουν έμπρακτα το δικαίωμα της συμμετοχής τους στα κοινά. Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε εκείνους που μας στήριξαν τιμώντας μας με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη μεταξύ των παρατάξεων.  Το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό του εκλογικού αποτελέσματος που πέτυχε η  παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία» (68,3%) μας δείχνει το δρόμο και μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε στην γραμμή που ακολουθήσαμε όλα τα χρόνια, υπερκομματική, πολυσυλλεκτική και αγωνιστική.

Ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του συνόλου των εργαζομένων, δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε και θα  υπηρετήσουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και των θεραπευομένων του ΟΚΑΝΑ με τόλμη και χωρίς υπεκφυγές.

Η πεμπτουσία της συλλογικής δράσης στους χώρους εργασίας, βρίσκεται στα πρωτοβάθμια σωματεία, όπως το δικό μας. Αυτοί είναι οι χώροι που αποτελούν φορείς της αλλαγής, που τόσο ανάγκη έχει ο Οργανισμός και ο τόπος. Κι αυτό γιατί οι λύσεις που προτείνονται πηγάζουν μέσα από τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα των εργαζομένων.

Τα θέματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον απαιτούν διαχείριση σε συλλογικό επίπεδο. Ελπίζουμε η μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου να αποτελέσει την αρχή για την ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις διαδικασίες του συλλόγου μας.



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σχόλια