ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου σε συνέχεια των συναντήσεων με εκπροσώπους κομμάτων, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ. Στην συνάντηση παρέστησαν η βουλευτής κ. Χριστοφιλοπούλου , το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Καρύδης και ο πρώην Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, κ. Κατρίνης.


Τα μέλη του Συλλόγου ενημέρωσαν τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ για τα χρόνια προβλήματα του Οργανισμού, που οξύνονται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, όπως: Απολύσεις, κατακόρυφη αύξηση των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας, ανάθεση υπηρεσιών (καθαριότητα, φύλαξη κ.α.) σε εργολάβους. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργεί η Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο προσανατολισμός της στη συνταγογράφηση υποκαταστάτων, την έλλειψη αναλώσιμων, φαρμάκων και αντιδραστηρίων. Στάθηκαν ακόμη σε καθοριστικά ζητήματα ηθικής και δεοντολογίας, που προκύπτουν και συνδέονται με το πλαίσιο λειτουργίας των προγραμμάτων, ο σχεδόν εκμηδενισμός των προγραμμάτων streetwork, που είναι μερικά απ' όσα συνθέτουν την εκρηκτική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ.
Συμφωνήθηκε το ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει συζήτηση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και να κληθεί στη συζήτηση και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ.

Σχόλια