ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Μ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ.

        Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η αναφορά του ονόματος μου, στο κείμενο σας με τίτλο: “ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος”, μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση, ότι ενήργησα σαν “πιόνι” της διοίκησης του ΟΚΑΝΑ, σε σχεδιασμένη επίθεση εναντίον συναδέλφων. 

Θα ήθελα λοιπόν να διευκρινίσω τα εξής:
1.     Ορίστηκα από την διοίκηση του ΟΚΑΝΑ, να συμμετέχω σε επιτροπή, που θα έκρινε, εάν ευσταθούν οι ενστάσεις δύο υποψηφίων συναδέλφων, που δεν διορίστηκαν, στις κρίσεις του Φεβρουαρίου του 2016. Θεώρησα υποχρέωσή μου, σαν παλιός ψυχίατρος, εργαζόμενος από χρόνια στον ΟΚΑΝΑ, να αποδεχτώ τον ορισμό μου.
2.     Από την στιγμή που βρέθηκα σε αυτήν τη θέση, εργάστηκα, όσο καλύτερα μπορούσα, για να επιτύχει η επιτροπή τον στόχο της, δηλαδή να κριθεί ουσιαστικά, εάν ευσταθούν  οι δύο ενστάσεις.
3.     Κατά την διάρκεια των εργασιών της επιτροπής, ενήργησα αυτόβουλα, χωρίς να δεχτώ κανενός είδους πίεση από πουθενά.
4.     Όποιος μελετήσει καλόπιστα τα δεδομένα, θα διαπιστώσει, ότι τα συμπεράσματα που συνυπέγραψα, απορρέουν αβίαστα, ενίοτε με κρυστάλλινη καθαρότητα.
5.     Είναι θεμιτό να αγωνιζόμαστε για αυτό που θεωρούμε δίκαιο, όμως: “όταν κανείς απονέμει δικαιοσύνη τα βάζει  όλα  στην ζυγαριά.”(Κορνέιγ).

                                                                         23/1/2017
                                                  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
                                                           Μιχάλης Παπαγγελής.


Σχόλια