ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ




Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ αντιδρώντας στις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης που συνεχίζονται.
Καλεί όλους τους συναδέλφους της Αττικής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 8 Δεκέμβρη στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.
Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Αντιδρούμε σε κάθε σκέψη και στόχευση που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας.

Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έχει μόνο μία επιλογή.
Να συνεχίζει να αγωνίζεται για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.
Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της Πέμπτης και το συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως θα είναι η ηχηρή απάντησή μας σε όλους εκείνους που με τις πολιτικές τους συνεχίζουν να καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία.

Σχόλια